string(1) "p"

Stijlvolle parketvloeren

De warme uitstraling van een parketvloer Een mooie parketvloer is dikwijls de sfeerbepaler van een huis. Bent u ook op zoek naar zo’n sfeermaker?

De rijke uitstraling van een parketvloer

Dan is uw droomvloer zo gevonden. Voor iedere woning is er namelijk wel een geschikte parketvloer te vinden. Van een visgraatparket voor een klassieke uitstraling tot een massief houten white wash parket voor een moderner interieur.
U heeft de keuze uit diverse houtsoorten zoals grenen, notenhout, essen, merbau of teak. Ieder houtsoort heeft zo z’n eigen uitstraling. En doordat het een natuurproduct is zal geen plank exact hetzelfde zal zijn. Hierdoor komt uw vloer tot leven en kunt u genieten van een zeer eigen vloer.

Een duurzame investering


Een goede parketvloer begint met een goede ondervloer. Hierdoor ligt uw parket niet alleen mooier maar zorgt deze ondervloer ook voor een goede geluids- en warmte-isolatie. Vooral in een oud huis is het leggen van een goede ondervloer zeer belangrijk.
Een parketvloer kan uitstekend zweven gelegd worden. Zweven leggen heeft als grote voordeel dat u uw vloer er heel eenvoudig uit kan halen. Mocht u dus ooit willen verhuizen dan kunt u ook in uw nieuwe woning van uw investering blijven genieten.

Het onderhoud van een parketvloer


Wat het onderhoud betreft, een parketvloer behoeft minder onderhoud dan men vaak denkt.
Kleine beschadiging kunnen makkelijk weggewerkt worden. U maakt de vloer schoon met een geschikt onderhoudsproduct waarna u vervolgens een onderhoudswas of –olie aanbrengt. De vloer hoeft hiervoor niet geschuurd te worden. Zo blijft uw parketvloer er levend en als nieuw uitzien.

Een parketvloer van Creon


Creon vloeren is een online leverancier van parketvloeren. Zij beschikken over een ruime voorraad hebben een jarenlange expertise. Creon biedt u per type vloer een variëteit aan kleuren en dessins. Naast het leveren van vloeren, ondervloeren en toebehoren als plinten, onderscheiden zij zich door het persoonlijk advies. U kunt uw vloeren zo heel eenvoudige online bestellen. Neem dus gerust contact met

Profielfoto van Creon Vloeren
Creon Vloeren
Sluisweg 2B, 3371 EV Hardinxveld-Giessendam