Partner

Michels Parket Vloeren BV

Michels Parket is al ruim 18 jaar dé parketleverancier. Een full-service bedrijf dat u het hele proces van aankoop tot aan de oplevering uit handen neemt.

Maatwerk Parketvloeren

Parketvloeren hebben een luxe uitstraling. Dat betekent niet dat deze alleen beschikbaar zijn voor de hogere inkomens. Afhankelijk van het gekozen parket en

Maatwerk parketvloeren

Parketvloeren hebben een luxe uitstraling. Dat betekent niet dat deze alleen beschikbaar zijn voor de hogere inkomens. Afhankelijk van het gekozen parket en de kwaliteit van het hout verschillen de prijzen.

Voor elke ruimte, van klein tot groot, vinden we een maatwerkoplossing. Wij houden daarbij rekening met uw wensen en mogelijkheden. Michels Parket heeft vloeren voor elk budget.

Wij maken voor u vrijblijvend een offerte. Laat u gerust eens vrijblijvend voorlichten over de mogelijkheden van parket voor uw bedrijf of organisatie.


Ondergrond Parketvloer

VloerverwarmingIn principe zijn vrijwel alle vloeren geschikt om er parket op te leggen.
Onder parket moet doorgaans een onderlaag worden aangebracht, bijvoorbeeld in appartementen vanwege de mogelijke geluidshinder.

Ook als u vloerverwarming hebt, moet daar rekening mee gehouden worden, omdat de warmte de planken zou kunnen uitdrogen als ze niet goed gelegd worden. Om de kwaliteit van de gelegde vloer te kunnen garanderen komt Michels Parket altijd ter plaatse kijken naar de eigenschappen van de vloer en de ruimte.

We geven uitgebreid advies wat voor uw situatie het beste is en we zorgen ervoor dat het parket tot in de puntjes wordt afgewerkt.

bezoek ook eens onze website

 

 

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.