array(1) { ["path"]=> string(57) "www.parketdirect.nl/lebois-14mm-parket-donkerbruin-gelakt" }
Partner

Parket Direct

LET OP: GEEN SHOWROOM  AANWEZIG  Bij ParketDirect.nl staat service voorop. Ze vinden het niet alleen belangrijk dat hun klanten vloeren kopen van een uitstekende kwaliteit, maar de service eromheen is net zo belangrijk. Daarom doet ParketDirect.nl er alles aan om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken. De kwaliteit van de vloeren staat voorop, maar ParketDirect.nl streeft er naar om de goedkoopste aanbiedingen voor je verzamelen en je hierbij uitstekende service te verlenen.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht Parket Direct

Lamelparket bruin lak

LeBois parket donkerbruin gelakt is een vloer die met bruine lak met grijze waas afgewerkt is. De laklaag zorgt voor een licht glanzend effect en sluiten de poriën van het hout af, zodat vuil en vloeistoffen minder snel in het parket trekken. Dit is een rustiek eiken plank, opgebouwd uit drie lagen. De toplaag hiervan bestaat uit 3 mm echt eiken. De planken zijn 14 mm dik, 139 cm lang en 18,9 cm breed. Tevens zijn de parketplanken uitgerust met een LOC-systeem, zodat de vloer eenvoudig te leggen is en geen lijm behoeft. U kunt de delen in elkaar klikken en de vloer zwevend leggen.

Wij laten u een zo goed mogelijke sortering van een houten vloer zien door middel van onze foto's. Hiermee willen wij een representatief beeld van de vloer voor u schetsen, maar het kan altijd zijn dat er afwijkende planken tussen zitten. Hout is immers een natuurlijk product en geen plank is hetzelfde. Deze vloeren zijn met zorg geproduceerd en staan voor uitstekende kwaliteit en duurzaamheid. Met maar liefst 15 jaar garantie kunnen we u ervan verzekeren dat u nooit hoeft te twijfelen aan het jarenlange plezier van deze vloer. Deze vloer is geschikt voor normaal huiselijk gebruik en kan in elke (droge) kamer gelegd worden.

Meer lezen over
'Lamelparket bruin lak'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.