Lamelparket borstel olie

Het geborstelde, geoliede lamelparket van LeBois bestaat uit drie lagen, waarvan de geborstelde toplaag uit 3 mm echt eiken bestaat. Deze geborstelde toplaag zorgt voor extra reliëf in de planken, omdat alle zachte houtdelen tussen de nerven weggeborsteld zijn. Hierna is de vloer afgewerkt met een naturel olie en klaar voor gebruik.

De planken zijn 14 mm dik, 149 cm lang en 18,9 cm breed. Tevens zijn de planken voorzien van een LOC-systeem, waardoor de planken makkelijk in elkaar klikken en er geen lijm nodig is om ze aan elkaar te bevestigen.

Wij laten u een zo goed mogelijke sortering van een houten vloer zien door middel van onze foto's. Hiermee willen wij een representatief beeld van de vloer voor u schetsen, maar het kan altijd zijn dat er afwijkende planken tussen zitten. Hout is immers een natuurlijk product en geen plank is hetzelfde. Deze vloeren zijn met zorg geproduceerd en staan voor uitstekende kwaliteit en duurzaamheid. Met maar liefst 15 jaar garantie kunnen we u ervan verzekeren dat u nooit hoeft te twijfelen aan het jarenlange plezier van deze vloer. Deze vloer is geschikt voor normaal huiselijk gebruik en kan in elke (droge) kamer gelegd worden.