string(1) "p"

Houten vloer bestellen

Een houten vloer geeft uw woning niet alleen een stevige bodem, maar ook een warme uitstraling. Om precies de sfeer te creëren die bij uw interieur past.

Houten vloer bestellen

Een houten vloer geeft uw woning niet alleen een stevige bodem, maar ook een warme uitstraling. Om precies de sfeer te creëren die bij uw interieur past, zijn er verschillende soorten hout beschikbaar. Bovendien hoeft u zich over het onderhoud niet al te veel zorgen te maken, want dat is heel eenvoudig. Om het nog allemaal aantrekkelijker te maken, kunt u een vloer van hout comfortabel vanuit uw huis online bestellen.

Welke soorten houten vloeren zijn er?

Met de look van uw houten vloer maakt u een statement voor de stijl van uw woning. Houdt u bijvoorbeeld van landelijk? Kies dan voor een eiken parket in een rustieke uitvoering. Deze is overigens ook in een mooie white wash verkrijgbaar. Of ook heel bijzonder is het rustiek gerookte eiken parket dat een intrigerende donkere vloer creëert. Heeft u liever een andere houtsoort dan eiken? Grenen, notenhout, esdoorn en nog veel meer andere types hout vindt u in ons assortiment. U ziet het, bij Creon zijn er genoeg mogelijkheden om een hoogwaardige houtbodem te bestellen die aansluit bij uw interieur.

Nog meer keuzes voor een houten vloer

Behalve in het materiaal variëren onze vloeren ook in de legwijze. Zo kunt u kiezen voor parketvloeren, waarbij kleine plankjes in verschillende lengtes samen de houten vloer vormen. Wanneer u liever een robuustere vloer wilt, dan is een massief houten parket een goede optie. Deze bestaat uit massief houten planken en gaat lang mee. U geeft het hout bij veroudering gewoon een nieuwe look door het te schuren en te lakken of met olie in te smeren. Overigens is een bodem van hout heel eenvoudig mooi te houden. Komen er vlekken of krassen op, dan werkt u deze gewoon weg met wat was of olie. Nog een populaire houten ondergrond in veel woningen is het stijlvolle visgraat parket. Bij deze vloersoort zijn de onderlaag en toplaag samengeperst. Met dit parket kunt u de prachtigste patronen creëren wat een originele uitstraling geeft aan uw interieur.

Vraag gerust ons vloeren advies

Wij kunnen ons voorstellen dat u graag eerst meer informatie wilt voordat u tot bestellen overgaat. U kunt ons daarvoor telefonisch bereiken of online per e-mail. Zo kunt u de juiste bodembedekking uitkiezen qua duurzaamheid, kwaliteit en uiterlijk. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van een proefmonster, zodat u ook rustig thuis kunt kijken of het parket echt bij uw woning past.

Profielfoto van Creon Vloeren
Creon Vloeren
Sluisweg 2B, 3371 EV Hardinxveld-Giessendam