Blauwe hardsteen

Belgisch blauwe hardsteen biedt diverse mogelijkheden in maatwerk. Waaronder tekstplaten, muurafdekkers, poerafdekplaten, plinten, dorpels, raamomlijstingen, deuromlijstingen, bekleding van bestaande gevels, emblemen, wapenschild enz.

Gevelsteen - Olivier - Belgisch blauwe hardsteen

Belgisch blauwe hardsteen van Olivier.Belgisch blauwe hardsteen biedt diverse mogelijkheden in maatwerk. Waaronder tekstplaten, muurafdekkers, poerafdekplaten, plinten, dorpels, raamomlijstingen, deuromlijstingen, bekleding van bestaande gevels, emblemen, wapenschild enz.

Ook andere types natuursteen zijn mogelijk zoals Franse Bourgondische witsteen, graniet e.d. Er zijn meer dan 100 modellen te bezichtigen op vermetste muren in de toonzaal van Olivier. Alles is verkrijgbaar volgens model en afmetingen naar keuze.

Hebt u een foto, plan of tekening? Laat het zien aan Olivier! Zij maken alle natuursteen op maat volgens uw wensen.


Belgisch blauwe hardsteen biedt diverse mogelijkheden in maatwerk. Waaronder tekstplaten, muurafdekkers, poerafdekplaten, plinten, dorpels, raamomlijstingen, deuromlijstingen, bekleding van bestaande gevels, emblemen, wapenschild enz.


 

Gevelsteen - Olivier

Olivier Nederland is onderdeel van de Belgische steenfabriek Groep Olivier N.V., sinds 1949 fabrikant van rustieke gevelstenen, het blauwe Belgisch hardsteen en antiek Frans witsteen, alles afkomstig uit eigen steenhouwerij.Een belangrijk aspect bij het bouwen van uw droomhuis is de uitstraling. De keuze van een gevelsteen is hierin erg bepalend. Olivier Nederland begeleidt u van de kleurnuance van de steen tot de voegmortel én verder.

'Een met zorg gekozen gevelsteen is een must bij het bouwen van uw droomhuis.' Aan het woord is Cor van Doesburg, bedrijfsleider van Olivier Nederland. ‘De uitstraling van een woning wordt eigenlijk helemaal bepaald door de keuze van de gevelsteen, het maakt het totaalplaatje compleet.' Olivier Nederland is onderdeel van de Belgische steenfabriek Groep Olivier N.V., sinds 1949 fabrikant van rustieke gevelstenen, het blauwe Belgisch hardsteen en antiek Frans witsteen, alles afkomstig uit eigen steenhouwerij. Met de komst van de uitgebreide showroom in Geldermalsen tien jaar geleden is Olivier in kwaliteitsproducten te beantwoorden. Cor van Doesburg en Jan Pellaers zijn de drijvende krachten achter Olivier in Nederland. Twee rustige, nuchtere Hollanders met kennis van zaken en oog voor schoonheid. Cor van Doesburg: 'Een woning kan van binnen helemaal tot in de puntjes worden ingericht, de aanblik van de buitenkant is toch cruciaal voor de eerste indruk. Het plaatje moet kloppen, dat is wat wij het belangrijkste vinden als wij samen met de klant op zoek gaan naar het nieuwe droomhuis.'

Om haar klanten een totaalplaatje te kunnen bieden, levert Olivier Nederland naast de gevelstenen ook dakpannen, deur- en raamlijsten en dorpels, schouwen en vloeren, alles gemaakt van het eigen Belgische hardsteen. 'Op deze manier wordt een eigen huis bouwen een stuk overzichtelijker', aldus Cor van Doesburg. Hier treft u een aantal voorbeelden van de mogelijkheden, zodat u vast wat inspiratie op kan doen. Hebt u wat gezien dat u bevalt? Ga dan even langs bij Olivier Nederland. Hier krijgt u een uitgebreid, persoonlijk advies. Cor van Doesburg: 'Wij nemen uitgebreid de tijd om de wensen van de klant te inventariseren en voorbeelden uit onze showroom te laten zien'.