Partner

John van Zadel Interieurverzorging

In Schiedam en omstreken is John van Zadel Interieurverzorging al meer dan 28 jaar een begrip. Zij zijn een gezellig familiebedrijf bestaande uit John en Cock van Zadel en Jenny Zijlmans.

Zij houden alles zelf in eigen hand zodat u verzekerd bent van kwaliteit en service en altijd op hen kunt rekenen! Bij hen kunt u terecht voor de inrichting van uw woning, zoals tapijt, laminaat, vinyl, pvc vloeren en marmoleum. John van Zadel heeft ook een uitgebreide collectie in gordijnstoffen en vitrages. Ook wat betreft zonwering en raamdecoratie's zijn er diverse mogelijkheden.

MEER TONEN

Nu 21% korting op de Novilon Prima en de Viva!!

Dit betekend dus nu geen BTW!!

De Novilon Prima is een fijne vloer voor starters, Prima start is onze voordelige collectie dus ideaal voor starters, een stevige fraaie vloer populaire dessins. Verkrijgbaar in 3 verschillende breedtes 200, 300 en 400 breed. Vanaf €31.00 p/mtr.

De Novilon Viva is verkrijgbaar in veel verschillende dessins in hout en marmerstucturen, de gemakkelijke vloer om te onderhouden, door zijn speciale toplaag is vuil heel makkelijk te verwijderen, Novilon krult en krimpt niet. Verkrijgbaar in 3 verschillende breedtes 200, 300 en 400 breed. Vanaf €38.50 p/mtr

Kom voor meer informatie vrijblijvend naar onze winkel.

Meer lezen over
'Novilon'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.