string(1) "p"

Vloerdeluxe en Laminaatvloeren

Laminaat vloeren hebben met de juiste afwerking een top uitstraling

laminaat met de juiste afwerking een top vloer

Laminaat vloeren zijn in alle soorten en maten leverbaar. Bij laminaat is hret van belang om ee collectie te hebben welke niet uitlopend in collectie is. De vloerdelen moeten voor een langere periode beschikbaar zijn en blijven. De slijtvastheid van laminaat wordt anders dan vaak gedacht niet bepaald door de dikte van de laminaatvloer maar door de slijtklasse waar deze toe behoort.   

budget en toch kwaliteit bij laminaat

Onze laminaat collectie beschikt over 150 mogelijkheden in een betonlook,tegel of plankuitstraling en heeft minimaal een gebruiksklasse 23/31 waarbij de garantieperiode minimaal 15 jaar is en kan oplopen tot 35 jaar. Met het juiste advies beschik je over een vloer die je lang en veel woonplezier zal verschaffen. 

Laminaat, appartementen en 10 DB

In appartementen moet vanuit wetgeving altijd worden gelegd op een 10DB gecertificeerde ondervloer. Wij overhandigen je het certificaat bij oplevering. De hoge witte plinten geven je laminaatvloer echt uitstraling. 

Speciale plinten die geluid opnemen.

De plinten die wij gebruiken in appartementen zijn aan de onderzijde voorzien van een geluidsreducerende strip. Je laminaatvloer kundig gelegd op een 10 DB ondervloer en afgewerkt met onze plinten zal het loopgeluid enorm doen afnemen. 

Laminaat door heel Nederland v.a € 34.95 p/m2

Laminaatvloeren plaatsen wij door heel Nederland vanaf € 34.95 per m2. De vloer zal worden gelegd op een gecertificeerde ondervloer en worden voorzien van 9 cm hoge witte plinten op de wanden. Door een perfecte afwerking zal ook je laminaat vloer een zeer mooie uitstraling krijgen.