Partner

Parket Direct

LET OP: GEEN SHOWROOM  AANWEZIG  Bij ParketDirect.nl staat service voorop. Ze vinden het niet alleen belangrijk dat hun klanten vloeren kopen van een uitstekende kwaliteit, maar de service eromheen is net zo belangrijk. Daarom doet ParketDirect.nl er alles aan om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken. De kwaliteit van de vloeren staat voorop, maar ParketDirect.nl streeft er naar om de goedkoopste aanbiedingen voor je verzamelen en je hierbij uitstekende service te verlenen.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht parketdirect.nl

Vlaklaminaat Night Sky

Strak, modern en donker? Hier is De ParDi Night Sky!

Decor Night Sky Laminaat

De Pardi Vlaklaminaat Night Sky is een strakke, moderne donkere vloer in antracietkleur. Het decor is rustig doordat er geen knoesten en vlammen in voorkomen. Er zitten geen groeven in dit laminaat, dus het effect is prachtige egale laminaatvloer die volledig doorloopt in uw kamer. De planken bevatten wel een fijn streepjesmotief wat voelbaar en zichtbaar is in de toplaag. Deze toplaag is mat gecombineerd met glanzend afgewerkt.

Specificaties Night Sky

Met een totale dikte van 8 mm is deze vloer geschikt voor normaal huiselijk gebruik en uitstekend te leggen in onder allerlei ruimtes in uw woning. De planken zijn uitgerust met een kliksysteem en dus makkelijk te leggen. De planken zijn 138 cm lang en 19,3 cm breed.

Thuis op zicht? Vraag nu uw gratis sample aan.

Vraagt u via onze website een sample aan om de vloer thuis te kunnen bekijken. Klik hier.

Meer lezen over
'Vlaklaminaat Night Sky'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.