Partner

Parket Direct

LET OP: GEEN SHOWROOM  AANWEZIG  Bij ParketDirect.nl staat service voorop. Ze vinden het niet alleen belangrijk dat hun klanten vloeren kopen van een uitstekende kwaliteit, maar de service eromheen is net zo belangrijk. Daarom doet ParketDirect.nl er alles aan om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken. De kwaliteit van de vloeren staat voorop, maar ParketDirect.nl streeft er naar om de goedkoopste aanbiedingen voor je verzamelen en je hierbij uitstekende service te verlenen.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht parketdirect.nl

Vlak Laminaat Sahara

Op zoek naar een klassieke vloer met tijdloze uitstraling? Dan is de Sahara de laminaatvloer voor u.

Dessin Vlak Laminaat Sahara

De klassieke eiken print is naturel met hier en daar knoesten en vlammen voor een natuurlijk effect. Dit laminaat bevat geen groeven, daardoor wordt de vloer één geheel. De Pardi Sahara is afgewerkt met een glanzende toplaag, deze bevat ook een lichte zichtbare en voelbare structuur. Naadloos leggen is eenvoudig door het kliksysteem dat de planken naadloos verbindt.

Maten Laminaat Sahara

De maten van de planken zijn 19,3 cm breed en 137,6 cm lang en 6mm dik. Laminaat van 6 mm is voornamelijk geschikt voor ruimtes met licht huiselijk gebruik zoals slaap- en studeerkamers.

Gratis sample

Bestel nu eenmalig een gratis sample op onze website.

 

Meer lezen over
'Vlak Laminaat Sahara'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.