array(1) { ["path"]=> string(66) "www.parketdirect.nl/pardi-8mm-v-groef-laminaat-hollywood-boulevard" }
Partner

Parket Direct

LET OP: GEEN SHOWROOM  AANWEZIG  Bij ParketDirect.nl staat service voorop. Ze vinden het niet alleen belangrijk dat hun klanten vloeren kopen van een uitstekende kwaliteit, maar de service eromheen is net zo belangrijk. Daarom doet ParketDirect.nl er alles aan om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken. De kwaliteit van de vloeren staat voorop, maar ParketDirect.nl streeft er naar om de goedkoopste aanbiedingen voor je verzamelen en je hierbij uitstekende service te verlenen.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht Parket Direct

V-Groef Hollywood Boulevard

Als u van levendig en speels houdt, is de Pardi Hollywood Boulevard de vloer voor u! 

Dessin ParDi Hollywood Boulevard

Dit is een rustieke vloer met veel knoesten en vlammen voor een landelijk effect. De kleur is een echte eikenhouten kleur met een grijzige teint. De licht grijze wash-finish in de geborstelde naden en de donkere delen bij de houtvlammen zorgen voor een bijzondere uitstraling. Door de voelbare structuur en de V-groeven op de lange zijden komt de vloer echt tot leven.

Specificaties Hollywood Boulavard laminaat

De maten van de planken zijn 128,6 cm lang en 19,4 cm breed en hebben een goede klikverbinding, waardoor goed in elkaar past. De ParDi Hollywood Boulevard laminaatvloer 8 mm dik. Deze vloer geschikt voor normaal huiselijk gebruik en geschikt voor elke (droge) kamer in uw woning.

Bestel een gratis sample

Bestel nu eenmalig een gratis sample op onze website.

Meer lezen over
'V-Groef Hollywood Boulevard'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.