array(1) { ["path"]=> string(65) "www.parketdirect.nl/pardi-10mm-v-groef-laminaat-logg-sunshine-oak" }
Partner

Parket Direct

LET OP: GEEN SHOWROOM  AANWEZIG  Bij ParketDirect.nl staat service voorop. Ze vinden het niet alleen belangrijk dat hun klanten vloeren kopen van een uitstekende kwaliteit, maar de service eromheen is net zo belangrijk. Daarom doet ParketDirect.nl er alles aan om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken. De kwaliteit van de vloeren staat voorop, maar ParketDirect.nl streeft er naar om de goedkoopste aanbiedingen voor je verzamelen en je hierbij uitstekende service te verlenen.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht Parket Direct

ParDi Logg Sunshine oak

Als u op zoek bent naar een natuurlijk eikenhouten laminaat, dan is onze ParDi Logg Sunshine Oak uw vloer! 

Dit laminaat van 10mm dikte met een eikenhouten decor is klassiek en tijdloos. De planken hebben een rustiek karakter met hier en daar een knoest en vlam, zodat het gevoel van een echte eikenhouten vloer nog eens versterkt wordt. De planken zijn 19,3 cm breed en 138 cm lang en zijn voorzien van groeven op de lange zijden. Dit versterkt het plankengevoel van een echte houten vloer.

Deze vloeren zijn geschikt voor intensief huiselijk gebruik / licht commercieel gebruik en zijn te leggen in elke kamer in huis of in een kantoor / winkel.

De planken hebben een licht voelbare structuur en een licht glanzende toplaag. De planken zijn voorzien van een kliksysteem, waardoor de planken eenvoudig in elkaar te klikken zijn.

Onze ParDi Logg vloeren zijn maar liefst 10 mm dik. Hiermee waarborgen deze vloeren kwaliteit voor jarenlang plezier van uw laminaatvloer, met maar liefst 25 jaar garantie.

Meer lezen over
'ParDi Logg Sunshine oak'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.