array(1) { ["path"]=> string(78) "www.parketdirect.nl/pardi-8mm-v-groef-extra-geborsteld-laminaat-cinnamon-roast" }
Partner

Parket Direct

LET OP: GEEN SHOWROOM  AANWEZIG  Bij ParketDirect.nl staat service voorop. Ze vinden het niet alleen belangrijk dat hun klanten vloeren kopen van een uitstekende kwaliteit, maar de service eromheen is net zo belangrijk. Daarom doet ParketDirect.nl er alles aan om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken. De kwaliteit van de vloeren staat voorop, maar ParketDirect.nl streeft er naar om de goedkoopste aanbiedingen voor je verzamelen en je hierbij uitstekende service te verlenen.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht Parket Direct

Laminaat Cinnamon Roast

Op zoek naar een mooie natuurlijke laminaatvloer? Dan is ParDi Cinnamon Roast een goede keuze.

Decor:

Deze laminaatvloer heeft een decor van licht eiken met white-wash finish, waardoor hij licht oogt en een verweerde look krijgt. Hier en daar zitten ‘vegen’ op de planken die de vloer speels maken.
De vloer heeft een goed voelbare structuur aan de bovenkant en de toplaag is een combinatie van glans met matte elementen. De vlammen en knoesten zijn mooi en licht. Ze zijn daardoor niet teveel aanwezig, waardoor het een rustige vloer blijft maar wel de natuurlijk houten sfeer weer geeft.

Laminaat afmetingen

Dit laminaat is 8 mm dik en dus geschikt voor normaal huiselijk gebruik. U kunt dit in iedere (droge) ruimte van uw woning gebruiken. De planken hebben een lengte van 128,5 cm en zijn 24,2 cm breed. Uiteraard zijn ze voorzien van een kliksysteem waardoor goed in elkaar past en deze makkelijk te plaatsen is.

Bestel nu uw gratis sample!

Vraag nu een gratis sample aan via onze website.

Meer lezen over
'Laminaat Cinnamon Roast'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.