Partner

Parket Direct

LET OP: GEEN SHOWROOM  AANWEZIG  Bij ParketDirect.nl staat service voorop. Ze vinden het niet alleen belangrijk dat hun klanten vloeren kopen van een uitstekende kwaliteit, maar de service eromheen is net zo belangrijk. Daarom doet ParketDirect.nl er alles aan om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken. De kwaliteit van de vloeren staat voorop, maar ParketDirect.nl streeft er naar om de goedkoopste aanbiedingen voor je verzamelen en je hierbij uitstekende service te verlenen.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht Parket Direct

Broadway V-groef

De Pardi Broadway Laminaatvloer is een vloer met karakter.

Deze laminaatvloer is een rustieke vloer met een verweerde look. De vloer ziet eruit alsof er scheuren en putjes in het hout zitten en krijgt daarmee de look van oud hout. De kleur is naturel eiken met donkere delen bij scheuren en knoesten. De groeven zijn lichtbruin gespoten, zodat ze wel zichtbaar zijn, maar geen donkere spleten vormen en is daarmee in harmonie met het dessin. Om het geheel af te maken bevat de vloer een licht voelbare structuur waarmee het gevoel van echt hout nog meer naar voren komt. De toplaag is mat afgewerkt met een glans in deze structuur, waardoor het lijkt alsof de vloer is afgewerkt met olie.


De maten van de planken zijn 128,6 cm lang en 19,4 cm breed en hebben een goede klikverbinding, waardoor goed in elkaar past. De Pardi Hollywood Boulevard laminaatvloer 8 mm dik. Deze vloer geschikt voor normaal huiselijk gebruik en geschikt voor elke (droge) kamer in uw woning.


Bestel nu eenmalig een gratis sample op onze website.

Meer lezen over
'Broadway V-groef'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.