array(1) { ["path"]=> string(60) "www.parketdirect.nl/pardi-8mm-v-groef-laminaat-whitewash-oak" }
Partner

Parket Direct

LET OP: GEEN SHOWROOM  AANWEZIG  Bij ParketDirect.nl staat service voorop. Ze vinden het niet alleen belangrijk dat hun klanten vloeren kopen van een uitstekende kwaliteit, maar de service eromheen is net zo belangrijk. Daarom doet ParketDirect.nl er alles aan om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken. De kwaliteit van de vloeren staat voorop, maar ParketDirect.nl streeft er naar om de goedkoopste aanbiedingen voor je verzamelen en je hierbij uitstekende service te verlenen.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht Parket Direct

8mm ParDi Whitewash oak

Dit laminaat is erg bijzonder, maar een echte winner! 

De planken hebben een grove eiken structuur met grote valmmen en knoesten, waar eikenhout zo bekend om staat. Er zitten vele kleurnuances in een plank, waardoor de vloer levendig is. De vloer heeft een lichtgrijze kleur met warmbeige tinten en witte accenten. De vloer straalt veel sfeer en robuustheid uit. Toch oogt de vloer op een groot oppervlak redelijk rustig en zeer echt.

Dit laminaat heeft groeven op de lange zijden en deze zijn licht meegespoten, zodat wel duidelijk is dat er een groef tussen de planken zit. Deze groeven versterken het gevoel van een echte houten vloer.

De vloer heeft een matte uitstraling met heel licht voelbare structuur.

Deze 8 mm vloer is geschikt voor normaal huiselijk gebruik en kan prima in elke (droge) kamer van het huis gelegd worden. De planken zijn 138 cm lang en 19,3 cm breed en zijn voorzien van een klikverbinding, waardoor het laminaat eenvoudig te leggen is en goed in elkaar past.

Meer lezen over
'8mm ParDi Whitewash oak'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.