Partner

Parket Direct

LET OP: GEEN SHOWROOM  AANWEZIG  Bij ParketDirect.nl staat service voorop. Ze vinden het niet alleen belangrijk dat hun klanten vloeren kopen van een uitstekende kwaliteit, maar de service eromheen is net zo belangrijk. Daarom doet ParketDirect.nl er alles aan om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken. De kwaliteit van de vloeren staat voorop, maar ParketDirect.nl streeft er naar om de goedkoopste aanbiedingen voor je verzamelen en je hierbij uitstekende service te verlenen.

8mm ParDi Lodge oak

Ook onze Lodge oak laminaatvloer is een hele bijzondere vloer, die heel goed past bij veel verschillende soorten interieuren. 

Deze eye-catcher is eenzelfde vloer als onze ParDi 8mm River oak vloer, maar dan een tint lichter. De vloer heeft een meer klassiek eiken kleur met een 'verouderde en verweerde' look. Dit betekent dat de planken eruit zien alsof ze door het weer 'aangetast' zijn. De planken zijn voorzien van een groef op de lange zijden, zodat het gevoel van echte houten planken nog eens versterkt wordt. De vloer heeft een rustiek karakter met een aantal scheuren en open knoesten die met witte wax opgevuld zijn. Zo krijgt de vloer een levendig en oud karakter waardoor de vloer er echt uit springt. Bijzonder is hij zeker.

De planken zijn 138 cm lang, 19,3 cm breed en met een dikte van 8 mm geschikt voor licht tot normaal huiselijk gebruik en te leggen in bijvoorbeeld slaapkamers of gastenverblijven. De planken zijn uitgerust met een kliksysteem, waardoor het laminaat eenvoudig te leggen is en goed in elkaar past.

MEER VAN DIT BEDRIJF