array(1) { ["path"]=> string(55) "www.parketdirect.nl/pardi-8mm-vlak-laminaat-desert-sand" }
Partner

Parket Direct

LET OP: GEEN SHOWROOM  AANWEZIG  Bij ParketDirect.nl staat service voorop. Ze vinden het niet alleen belangrijk dat hun klanten vloeren kopen van een uitstekende kwaliteit, maar de service eromheen is net zo belangrijk. Daarom doet ParketDirect.nl er alles aan om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken. De kwaliteit van de vloeren staat voorop, maar ParketDirect.nl streeft er naar om de goedkoopste aanbiedingen voor je verzamelen en je hierbij uitstekende service te verlenen.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht Parket Direct

8mm ParDi Desert sand

Onze Desert sand laminaatvloer van 8 mm dik past in het rijtje thuis van moderne, strakke vloeren.

Dit decor heeft een zandkleur (combinatie van wit en heel licht bruin) met een heel fijn streepjesmotief dat gevormd wordt door de voelbare en zichtbare structuur aan de bovenkant van de planken. De toplaag is een combinatie van glanzende en matte delen. Er zitten geen knoesten of vlammen in dit laminaat waardoor het een rustige en strakke uitstraling heeft en in elk modern interieur zonder moeite past.

De planken hebben geen groeven op de zijkant en sluiten naadloos op elkaar aan, waardoor een glad oppervlak ontstaat van plank tot plank. Dit creëert het effect van één grote vloer zonder losse planken.

Met een totale dikte van 8 mm is deze vloer geschikt voor normaal huiselijk gebruik en uitstekend te leggen in onder andere woonvertrekken.

De planken zijn uitgerust met een uitstekend kliksysteem, waardoor dit laminaat eenvoudig te leggen is en goed in elkaar past. De planken zijn 138 cm lang en 19,3 cm breed.

Meer lezen over
'8mm ParDi Desert sand'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.