Coöperatie Parketmeesters UA

Partner

Wicanders Designcomfort

PVC/Vinyl vloer Designcomfort van Wicanders is tot en met 31 december 2013 verkrijgbaar voor een speciaal actietarief! Kom nu naar de showroom en profiteer van deze actie! Betaal geen € 39,95, maar het actietarief van € 29,95 per m2! Kies voor uniek woongenot met het comfort van kurk, kies voor Designcomfort van Wicanders! Neem ook een kijkje op onze website voor de complete collectie!

Kies voor PVC/Vinyl vloeren

PVC is de nieuwste trend in kunststof vloeren. Een PVC vloer geeft het gevoel van hout, terwijl het de voordelen van kunststof heeft. Oftewel de ideale combinatie voor ieder interieur! U kiest voor PVC omdat het geschikt is voor bijna elke ruimte in huis, van woon- en slaapkamer tot keuken en badkamer. Onderhoud en schoonmaken van deze vloeren is snel en gebruiksvriendelijk. Woont u in een gehorige woning dan is het grote voordeel dat het een stil type vloer is. Ook zijn PVC vloeren gemakkelijk te combineren met vloerverwarming.

Kies voor Designcomfort PVC/Vinyl vloer

Met Designcomfort kiest u voor uniek woongenot met het comfort van kurk. Deze PVC vloer is de stilste pvc vloer in zijn soort. Bovendien kiest u met Designcomfort voor een comfortabele en natuurlijke vloer in uw huis. Schokbestendig en duurzaam dat is waar deze PVC/vinyl vloer voor staat. Daarbij is de vloer dankzij het click-systeem snel en eenvoudig te installeren door u of door een van onze parketteurs. Onderhoud en schoonmaken is eenvoudig door de speciale afwerking aan het oppervlak van het PVC.

MEER VAN DIT BEDRIJF

Houten Vloer Reinigen

Bestel bij Parketmeester al uw onderhoudsproducten voor o.a. uw houten...

Trends 2017 Vloeren

Trends van vloeren voor 2017 - Volop inspiratie.

Balterio vloeren

Op zoek naar een Balteriovloer? Via Parketmeesteronline.nl kunt u makk...