Multi-tiles

In een handomdraai een egale en makkelijk te onderhouden vloer met de G&I Trading Multi-tiles tegels. Geen beschadigde en stoffige vloeren meer!

Specificaties

De tegels zijn voor zowel professioneel- als privégebruik geschikt en kunnen eigenlijk in diverse kamers in huis gebruikt worden. Dankzij het handige montagesysteem hebt u geen lijm meer nodig en zijn de tegels ook weer mee te nemen mocht u ooit verhuizen.

 

Producteigenschappen

 • Gemaakt van 100% pvc

 • Productiemethode door spuitgietprocedé

 • Hamerslagstructuur voor antislip

 • Afmeting per tegel 500 x 500 mm

 • Dikte van tegel bedraagt 5 mm

 • Gewicht bedraagt 7,2 kg/m

Pluspunten van tegels

 • Zeer sterk

 • Duurzaam

 • Goede anti-slipwaarden

 • Snel en eenvoudig te installeren

 • Onderhoudsarm

 • Goede thermische- en geluidswaarde

 • Geen stof van oude vloer

 • Bescherming van onderliggende vloer

Hebben Multi-tiles tegels een schadelijke invloed op het milieu of de gezondheid?

PVC vloeren worden al sinds 1940 ontwikkeld en veelvuldig toegepast. Met name in de jaren zestig van de vorige eeuw is er veel veranderd. Zo is het productieproces sterk verbeterd en gaat het plaatsen steeds vlotter. Daarnaast is het onderhoud gemakkelijker geworden en is het product nog duurzamer. Een PVC vloer kan overal worden toegepast en is geschikt voor zowel professioneel als privé gebruik. Vloerbedekking op basis van pvc heeft voor zo ver bekend geen nadelige gevolgen op het milieu. Alle grote Europese producenten hebben het charter van de Europese Raad van Vinylproducenten ondertekend, de veiligheidsnormen die hierin zijn opgenomen gaan veel verder dan de nationale en Europese wetgeving. Door het zoeken naar nieuwe technieken van productie probeert men het product nog milieuvriendelijker te maken. Het is daarnaast wetenschappelijk bewezen dat pvc-tegels geen gevaar vormen voor de gezondheid. Toxicologen uit een Zweeds ziekenhuis hebben het gebruik van pvc-vloeren in 1995 juist aanbevolen omdat deze noch het milieu nog de gezondheid schaden. In 2001 is dit advies door de Zweedse Nationale Raad van Gezondheid en Welzijn overgenomen.

Omschrijving

Dankzij de makkelijk te plaatsen Multi-tiles tegels, gemaakt van pvc, legt u snel een mooie en egale garagevloer. Dankzij het speciale oppervlak is de vloer eenvoudig te reinigen en beschadigt gevallen gereedschap minder snel. De aparte vloertegels zijn in verschillende kleuren te verkrijgen en op elke harde ondervloer te plaatsen. U kunt de tegels aan elkaar klikken en vastslaan met een rubberen hamer. Dankzij deze montage is er geen lijm meer nodig. Met een decoupeer- of lintzaag zijn de tegels eenvoudig op maat te maken. Gaat u verhuizen? Dan zijn de tegels eenvoudig uit elkaar te halen zodat u ze ergens anders weer kunt gebruiken.


Het grote voordeel van Multi-tiles is dat ze voor bijna elk vertrek in huis geschikt zijn. De grijze of zwarte kleur is ideaal voor in de garage. Maar wat te denken van een vrolijke geel met rode vloer in de speelkamer voor de kinderen? Daarnaast doen ze prima werk op de zolder, in het tuinhuis of de fitnesszaal. Zowel voor professioneel als privé gebruik (testrapport NOC/NSF aanwezig).

 

Door het gebruik van de tegels geniet u van meer warmte en comfort in de kamer. Daarnaast zijn de tegels gemaakt van een aantrekkelijk en duurzaam materiaal dat bijna geen onderhoud vraagt. De antislip zorgt ervoor dat u er veilig overheen kunt lopen.


Multi-tiles tegels zijn in zes verschillende kleuren verkrijgbaar en worden per tien stuks verkocht. De prijs per vierkante meter bedraagt €44,. Er is tevens een aparte borderrand te verkrijgen (0,5 x 0,14 m) om het geheel helemaal af te maken, deze kost €6,20 per stuk.