Moduleo vinylvloer

De tegels en planken van Moduleo zijn niet van echte houten vloeren te onderscheiden.

Voordelen Moduleo vloeren

Alle Impress vloeren hebben door hun realistische reliëfdruk een natuurgetrouwe look & feel. Naast fantastische looks biedt Moduleo® ook heel wat praktische voordelen. Een groot voordeel is dat je niet al te voorzichtig hoeft te zijn. Dankzij de slijtlaat van 0,55 mm is deze luxe vloer vuil- en vocht-bestendig.

Impress Castle Oak

Deze vloer past perfect in een modern en minimalistisch interieur. De typische zaagsnede versterkt het ambachtelijk effect. Resultaat: een harde vloer met een zacht karakter.

 

Impress Country Oak

De typische rustieke patronen van de Impress Country Oak uit de Impress collectie verrast in iedere ruimte. Een vloer vol leven voor een woning waarin geleefd wordt.

Impress Mountain Oak

De Moduleo® vloer met de naam Mountain Oak geeft al een link naar een stoere eiken uitstraling. Het rustieke karakter geeft de vloer een gedistingeerde stijl.

Transform Cotton Wood

Deze luxe vinylvloer uit de Tranform Cotton Wood valt op door zijn robuuste karakter. Een uniek statement van scherpe en expressieve lijnen die zijn geïnspireerd op populierenhout.

Moduleo® Transform is meer dan de som van design en kwaliteit. De Protectonite PU-coating is door de extreem beschermende eigenschap geschikt voor zeer druk belopen ruimtes. Ze vertonen weinig slijtage, zijn gemakkelijk te onderhouden.

Alle vloeren zijn verkrijgbaar in een te verlijmen versie of in een klikversie.

Informatie bij: www.moduleo.nl.