Kunststof parketvloer

Houtvrij parket is een kunststof parketvloer gemaakt van heterogeen pvc. De stroken zijn opgebouwd uit meerdere lagen pvc-folies en -dragers, afgewerkt met een zware, transparante toplaag.

Meest gestelde vragen

- Zijn pvc-vloeren in elke omgeving te plaatsen? De kwaliteit van een pvc-vloer zorgt dat er van slaapkamer tot warenhuis kan worden genoten van een mooie vloer.

- Kan pvc op elke vloer worden geplaatst? In vrijwel elke ruimte kan een pvc-vloer worden geplaatst. Voor het mooiste resultaat dient een betonvloer te worden geëgaliseerd. Bij een houten vloer is er een tussenvloer nodig. Uw leverancier kan u meer hierover vertellen.

- Zijn er alleen houtdecors leverbaar? Nee. Uw leverancier kan ook steen, beton of metaal decors aanbieden.

- Is een pvc-vloer in combinatie met vloerverwarming of vloerkoeling te plaatsen? Jazeker. Door zijn beperkte dikte(nl. 2 tot 3 mm.) zijn de pvc-stroken (Gluedown) ideaal te noemen hiervoor. pvc heeft een zeer lage thermische weerstand. Hierdoor kan de warmte van het verwarmingssysteem bijna zonder weerstand uw kamer verwarmen.

- Heeft pvc veel onderhoud nodig? De vloeren worden geleverd met een PU-beschermlaag. Dit verlengt de levensduur van uw vloer. Verder kunt u het pvc eenvoudig reinigen met een pvc/vinylreiniger.

 
 

StalenProductomschrijving

Houtvrij parket is een kunststof parketvloer gemaakt van heterogeen pvc. De stroken zijn opgebouwd uit meerdere lagen pvc-folies en -dragers, afgewerkt met een zware, transparante toplaag.

Pvc is ontwikkeld als alternatief voor parket, laminaat of natuursteen en is zeer geschikt voor ruimtes waar hoge eisen worden gesteld aan de vloer. Zoals in winkels of restaurants, omgevingen waar echt hout vanwege de kwetsbaarheid minder ideaal zou zijn. Het afgelopen decennium heeft de pvc-vloer een finke opmars gemaakt. Vanwege zijn unieke eigenschappen is pvc nu ook overgewaaid naar de particuliere woning en met succes. Is pvc de vloer die straks in heel Nederland ligt?

Steeds meer mensen ontdekken de pvc-vloer. Dat is niet zo verwonderlijk want pvc heeft veel te bieden. het is bijzonder sterk en duurzaam, eenvoudig in onderhoud, stabiel en stil. pvc werkt geluiddempend. het vermindert omgevings- en contactgeluiden. Bovendien is pvc zeer geschikt in combinatie met vloerverwarming en mogelijk in alle ruimtes van het huis.

Dankzij de huidige technieken behoren zeer realistische decors in pvc nu ook tot de mogelijkheden. Deze zijn niet of nauwelijks van een echte houten vloer te onderscheiden.

U heeft waarschijnlijk al vaak over een pvc-vloer gelopen zonder het in de gaten te hebben!
 

Nuance

Nuance: een design collectie, leverbaar in meerdere kwaliteiten.

- Nuance Living: Brede stroken geven een rijk uiterlijk aan elke kamer.
- Nuance Rustical: Het wilde decor en de rustieke structuur passen bij een kamer of kantoor met een robuust karakter.
- Nuance Synchrone: Subtiele stroken waar het decor en de oppervlaktestructuur gelijk zijn.
- Nuance Grande: De 'wereldkampioen' lange delen. Een unieke authentieke plankenvloer.