Polyurethaan

Een gietvloer van Art-designvloeren.nl gaat een leven lang mee. Voor deze vloeren worden alleen de beste materialen zoals polyurethaan, epoxy en acrylaat gebruikt. Alle vloeren van Art-designvloeren.nl worden aangebracht in vijf lagen, de totale dikte hiervan is 3 mm. Ze worden uitgevoerd op basis van de kunststof polyurethaan. Dit elastische materiaal zorgt ervoor dat jouw vloer onderhoudsvriendelijk is en dat een eventueel licht ‘werkende’ ondergrond gemakkelijk wordt opgevangen. De gietvloeren zijn leverbaar in bijna elke kleur en kunnen worden afgestemd op uw persoonlijke wensen en smaak.

Wilt u graag advies? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak en laat u inspireren met behulp van de speciale kleurenwaaiers en –stalen. De gietvloer wordt in circa vijf werkdagen gelegd, afhankelijk van het type ondervloer en het soort vloer dat u kiest. De vloerleggers verwerken de vloer bij een temperatuur van 20°C. Tot slot ontvangt u aflevering een onderhoudsadvies.
 
De mogelijkheden van een vloer van Art-designvloeren.nl zijn onbegrensd:

- Praktisch;
- Duurzaam en slijtvast;
- Onderhoudsvriendelijk;
- Vlekbestendig;
- Naadloos, dus vloeistofdicht;
- Brandveilig;
- Geluidsabsorberend;
- Antistatisch en anti-allergisch;
- In bijna elke kleur leverbaar (RAL, Sikkens, NCS);
- Keuze uit Single (één kleur), Duo (meerdere kleuren) of Art (vrij ontwerp);
- Kleurvast;
- Mogelijk bij vloerverwarming;
- Toepasbaar op vrijwel elke vormvaste ondergrond.

Vloersystemen
De keuze voor een gietvloer weerspiegelt u persoonlijke smaak. Art-designvloeren.nl biedt u daarom een scala aan mogelijkheden, zodat u altijd de vloer vindt die bij u past. U kunt kiezen voor:
 
Art-design Single
De gietvloer in haar meest pure vorm. Strak en tijdloos, uitgevoerd in één kleur, is deze vloer minimalistisch met de uitstraling van een betonnen vloer.
 
Art-design Duo
Een combinatie van kleuren in een rustige of levendige gietvloer. Luxe of speels, de keuze is aan u. De Duo-vloer is daar uniek om.
 
Art-design Art
Uw eigen smaak perfect vormgegeven in een personal-design-vloer. De experts maken graag samen met u een ontwerp om uw interieur vorm te geven.
 
Vloerverwarming
Een vloerverwarming onder een vloer van Art-designvloeren.nl is prima mogelijk. Er wordt u geadviseerd bij nieuw gestorte ondervloeren de vloerverwarming in gebruik te nemen, minimaal twee weken voor aanvang van de gietvloer, dit in verband met het zetten van de ondervloer.

Impressie

 
 

Specificaties en onderhoud

De vloeren van Art-designvloeren.nl gaan een leven lang mee en zijn door het kwalitatief hoogwaardige materiaal zeer slijtvast. De vloeren zijn elastisch genoeg om kleine krimp- en zetscheurtjes in uw ondervloer op te vangen.

Leggarantie
De vloerleggers zijn gespecialiseerd in hun vak. Mede door hun jarenlange ervaring kan men garanderen dat de gietvloer volgens de overeengekomen voorwaarden wordt geplaatst en gelegd. De gietvloer kan in circa vijf werkdagen gelegd worden, afhankelijk van het type ondervloer en het soort vloer dat u kiest. De vloerleggers verwerken de vloer bij een temperatuur van 20°C. Na 24 uur is de vloer weer beloopbaar en na 72 uur is de toplaag volledig uitgehard.
Om een goede hechting te garanderen is het noodzakelijk de ondergrond schoon, droog en vetvrij op te leveren. Is dit niet mogelijk? Dan moeten extra voorbewerkingen uitgevoerd worden. Het aanbrengen en uitharden vereist een omgevingstemperatuur tussen de 15° en 30°C. De ondergrond moet minimaal 3°C zijn en de maximale relatieve vochtigheid 80%. De ruimten dienen verder wind- en waterdicht te zijn.

Materiaalgarantie
Bij normaal gebruik van de gietvloer, geeft Art-designvloeren.nl vijf jaar garantie op elke gelegde vloer. Het is aan te raden het onderhoudsadvies goed te lezen. Bij normaal woon- of werkgebruik is het in principe voldoende uw vloer af te nemen met de Swiffer en vlekken te verwijderen met een oplossing van groene zeep in water. Bij een normaal gebruik kunt u echter langdurig genieten van uw gietvloer.

Onderhoud
Bij de oplevering ontvangt u een duidelijk onderhoudsadvies. In het kort komt het erop neer, dat u met de Swiffer uw vloer gemakkelijk schoon houdt. Stofzuigen is dan eigenlijk niet nodig.
Schoenstrepen zijn met een droge doek vrij gemakkelijk te verwijderen. Maximaal eenmaal per week dweilen met Driehoek groene zeep opgelost in water is verder voldoende om jarenlang van de gietvloer te genieten. Wordt er koffie, wijn of vet gemorst? Of heb u andere vlekken? Neem deze dan meteen af met een natte doek. Zo krijgen vlekken geen tijd om in de vloer te trekken. Gebruik nooit een schuurspons of een schoonmaakmiddel met schurende eigenschappen. Dit kan de vloer onherstelbaar beschadigen.

Prijzen

Art-designvloeren.nl is er trots op de meeste concurrerende prijzen van Nederland te kunnen bieden voor vloeren die gegarandeerd van de hoogste kwaliteit zijn. Elke vloer is maatwerk, vandaar dat men graag na een persoonlijk gesprek een passende offerte voor je maakt. Hierin worden de volgende onderdelen van het legproces gespecificeerd:
  • aanbrengen hechtlaag;
  • aanbrengen schraplaag;
  • aanbrengen gietvloer;
  • aanbrengen 2 lagen aflak (matte toplaag PU transparant).
Voor bepaalde ondergronden gelden meerprijzen, omdat deze vloeren eerst moeten worden geëgaliseerd of voorbewerkt.
 

Een greep uit het assortiment