Partner

Ode aan de Vloer

Ode biedt gietvloeren die geheel naadloos worden aangebracht en weinig onderhoud vergen. Verdeeld over vier vloerlijnen met de thema’s Puur, Pasta, Pro en Passie zijn er meer dan 50 kleurvarianten beschikbaar, van verrassend fris tot stijlvol donker. Ode gietvloeren zijn slijtvast, 100% UV bestendig, blijvend elastisch, geluiddempend, warmtegeleidend, naadloos en eenvoudig te reinigen. Eigenschappen die uw interieur een mooie, verzorgde en strakke uitstraling geven.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht odeaandevloer.nl

Gietvloer Pro

Pro, de Ode gietvloer die de traditionele betonvloer het meest benaderd. Voor wie houdt van een industriële uitstraling.

De gietvloer met industrieel karakter

Stoer, levendig en industrieel. Voor iedereen die houdt van een industriële uitstraling. Doordat de Pro gietvloer in dunnere lagen wordt aangebracht, blijft de structuur van de ondergrond zichtbaar. Deze eigenschap geeft de Pro gietvloer zijn typische, industriële karakter. De Pro vloer gietvloer is uitermate geschikt als toepassing in showrooms, winkels en kantoren. De Pro vloerlijn is verkrijgbaar in 13 kleuren.

Meer lezen over
'Gietvloer Pro'?

meer van deze professional

Gietvloer Pasta

Pasta, de Ode gietvloer in natuurlijke aarde tinten met...

Gietvloer Puur

Puur, de Ode gietvloer in één volle, egale kleur waar...

Gietvloer Passie

Passie, de Ode gietvloer met Parelmoer-Structuur en sub...

Toon alle 4 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.