array(1) { ["path"]=> string(39) "www.betonnenaanrechtblad.nl/woonvloeren" }
Partner

DNS beton

DNS Beton is een alround beton bedrijf in Hapert. Bij DNS Beton kun je terecht voor industrievloeren, woonvloeren, keukenbladen, zaag- en sloopwerk. Zij hebben ruime ervaring in het produceren van betonproducten en is bovendien één van de weinige bedrijven in Nederland met die ervaring!

DNS Beton onderscheidt zich van hun collega's door hun persoonlijke aandacht en service zowel zowel voor als na het storten van jouw betonvloer. Ze storten betonvloeren in jouw woonkamer, keuken tot badkamer, of toilet. Niets is DNS te klein of te gek!

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht DNS beton

Betonvloeren

DNS Beton is al jaren een vertrouwd adres voor het storten en machinaal monolith afwerken van betonvloeren. Daarbij leveren en verzorgen ze ook het aanbrengen van eventuele bewapening middels staal- of kunstofvezel.
Maar naast betonvloeren voor de industrie is DNS ook gespecialiseerd in betonvloeren voor woningen. Dit wordt ook wel betonnen woonvloeren of woonbeton genoemd. Een woning met een betonvloer kenmerkt zich door een strakke en robuuste uitstraling. Daarnaast is het ijzersterk, betrouwbaar en, als jet behandeld is, water- en vuilafstotend. Ook is een betonvloer onderhoudsvriendelijk en makkelijk schoon te maken.

Werkwijze

DNS kan betonvloeren voor jouw woning leveren in diverse kleuren. Het is uiteraard ook mogelijk om vloerverwarming in een betonvloer te laten plaatsen. Ook deze service kan DNS jou bieden. Je kunt dus alle werkzaamheden aan jouw vloer door één bedrijf laten doen. Dat bespaart een hoop tijd; één op één afstemmen en inplannen, zonder rekening te hoeven te houden met derden.

Jouw betonvloer wordt gestort en machinaal monolith afgevlinderd. Vervolgens voorziet DNS de vloer van een laklaag zodat de vloer waterafstotend en onderhoudsvriendelijk wordt.

Meer lezen over
'Betonvloeren'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.