Schoonmaak

Schoonmaak onderhoud. Vraag gemakkelijk online een offerte aan, altijd deskundig advies vooraf.

Schoonmaak onderhoud

SCHOONMAAKONDERHOUD IN HAARLEM EN OMGEVING

Een schone omgeving is een prettige omgeving, een schone omgeving verhoogt de arbeidsprestaties van (uw) werknemers. Het schoonhouden van kantoren, winkels of andere gebouwen met een ”kantooromgeving” verdelen wij in dagelijkse- en periodieke schoonmaakwerkzaamheden. Bij schoolgebouwen gaat dit net weer even anders, scholen zijn gebouwen die elke dag zeer intensief gebruikt worden. Sanitaire ruimten worden vaak bezocht en hier word zeker niet altijd netjes mee omgegaan, misschien hebben we ook te maken met avondonderwijs? Vaak is het dan noodzaak om deze lokalen weer even schoon te maken voordat de lessen beginnen. Zorginstellingen? Onze medewerkers geven gelijk de maximale aandacht om aan de strengere hygiëne eisen te voldoen.

 

BOUWSCHOONMAAK EN OPLEVERINGSSCHOONMAAK

OUDE HUURDERS ERUIT, NIEUWE HUURDERS ERIN?

Bouwschoonmaak en Opleveringsschoonmaak. Na een verbouwing is het vaak nodig om alles goed schoon te maken zodat het ‘’werk’’ netjes opgeleverd kan worden. Reino maakt veel schoon in mutatiewoningen, dit zijn woningen die weer opgeknapt worden voordat de nieuwe huurders intrekken, veelal zijn deze voorzien van nieuwe keukens, badkamers en toiletten.

GELIJK BEGINNEN MET INRICHTEN

Bij een bouwschoonmaak of opleveringsschoonmaak moet u denken aan het verwijderen van kalk- en/of cementsluier van tegelwanden en vloeren, het geheel stofvrij maken van de woning, het afvoeren van restanten materialen, kort gezegd het schoon opleveren van de gehele woning of het bedrijfspand. Nadat wij zijn geweest kunt u beginnen met het uitpakken van de verhuisdozen en beginnen aan de inrichting van uw huis of kantoorruimte.