Partner

Wivo.nl

Wivo.nl is een veelzijdig dienstverlenend bedrijf voor Bouw en Industrie en werkzaam door heel Nederland en gedeeltes van Duitsland en Belgie.

De klantenkring bestaat uit een groot aantal bouwbedrijven, tegelzetbedrijven, bouwmaterialenhandel en industrievestigingen.

Naast een uitgebreid pakket aan produkten voor afdichting, verlijming, coatings en voegen, leveren zij af magazijn of via de webshop een groot assortiment aan gereedschappen voor de verwerking.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht wivo.nl

Met de AquaBlocker kun je vrijwel iedere ondergrond snel en doeltreffend vochtwerend maken.

 

AquaBlocker

AquaBlocker is het handige afdichtingsmiddel waarmee je ieder gebouw waterdicht maakt: van kelder tot dak! Het hecht op vochtige ondergrond en het hoeft tijdens het uitharden zelfs niet droog gehouden te worden.

AquaBlocker blinkt uit in kwaliteit, doeltreffendheid en gemak. Mede dankzij de blijvende elasticiteit maak je gebouwen voor lange tijd waterdicht. Verder bevat AquaBlocker geen oplosmiddelen en bitumen en is daarom niet schadelijk voor de gezondheid. De geur verdwijnt snel en is niet schadelijk. Als je AquaBlocker op je handen krijgt, kun je het er gemakkelijk af wrijven als het uitgehard is.

Voordelen AquaBlocker

AquaBlocker werkt gegarandeerd. En ook nog eens sneller en beter:

- Eén product voor alle toepassingen.
- Ook op vochtige ondergronden te gebruiken.
- Hoeft tijdens de uitharding niet beschermd te worden tegen water.
- Blijvend elastisch.
- Tot 10 mm scheuroverbruggend.
- Eenvoudig aan te brengen.
- Geen primer nodig.
- Geen brander nodig.
- Geen oplosmiddelen of bitumen.

Meer lezen over
'AquaBlocker'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.