Je huis verduurzamen? Dan móét je naar Huis & Energie!

Huis & Energie is de eerste grote landelijke beurs voor duurzame energie en duurzaam wonen. De beurs vindt plaats van vrijdag 13 t/m zondag 15 november 2020

Je wilt je huis verduurzamen… maar hoe?

De belangstelling voor verduurzaming is anno 2020 ongekend hoog. Meer dan 75% van de Nederlanders is geïnteresseerd in duurzaamheid. Allemaal vragen zij zich af hoe ze hun huis kunnen verduurzamen, en tevens mooi kunnen inrichten. Op Huis & Energie kunt u ervaren dat u niet hoeft te kiezen tussen duurzaamheid en design, maar dat deze hand in hand gaan!

Op consumentenbeurs Huis & Energie ervaar je zelf alle mogelijke oplossingen, van de meest comfortabele warmtepompen tot de prachtigste zonnepanelen. Mis vooral niet het Duurzaam Droomhuis, een levensgrote modelwoning vol duurzame producten: zonneboilers, inductiekookplaten, isolatie, eco-verf, duurzame gietvloer, hennep behang en voor de deur uiteraard een elektrische auto! In het Droomhuis zitten onafhankelijke experts van Milieu Centraal klaar om alles te demonstreren en uit te leggen.

De heerlijkste (verantwoorde!) hapjes maken je bezoek aan Huis & Energie compleet. En vergeet ook zeker niet een van de lezingen bij te wonen. Er zijn drie soorten thema's:

  • Het thema 'Startpunt' biedt verschillende lezingen voor degene die aan het oriënteren zijn. Je weet al wel dat je wil verduurzamen, maar weet niet zo goed waar je moet beginnen.
  • Het thema 'Verdieping' biedt verschillende lezingen voor degene die al een stap in de duurzame richting hebben gezet. Je hebt bijvoorbeeld al zonnepanelen op het dak en bent benieuwd naar andere duurzame woonoplossingen.
  • Milieu Centraal Duurzaam Droomhuis: binnenkort meer...

Lees meer op: www.huisenenergie.nl

Profielfoto van Huis & Energie
Huis & Energie
Stelling 1, 2141 SB Vijfhuizen
maandag
09:00 - 17:00
dinsdag
09:00 - 17:00
woensdag
09:00 - 17:00
donderdag
09:00 - 17:00
vrijdag
09:00 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten