De badkamer verwarmen met infrarood vloerverwarming

Lekker warme voeten na het douchen

Nooit meer koude voeten in de badkamer

Wakker worden lukt het beste onder een warme douche. Nog even lekker ontspannen voordat de dag begint. Maar als je dan onder de douche vandaan komt. En je stapt op de ijskoude tegels, dan voelt dat niet erg fijn. De temperatuur in de badkamer kan nog zo lekker zijn. Maar als we koude voeten hebben dan straalt dat door naar je hele lichaam.

Dit probleem wordt verholpen met vloerverwarming. Maar water gedragen vloerverwarming werkt traag, en om de hele dag de ruimte op een aangename temperatuur te houden is niet efficiënt.

Amorfe infrarood vloerverwarming kan ook in de badkamer worden gebruikt.

Deze vloerverwarming reageert heel snel en daardoor is het perfect mogelijk om de ruimte op vaste tijden extra te verwarmen.

Het voorkomen van vochtproblemen

De meeste vochtproblemen in huis komen voor in de badkamer. Tijdens elke douchebeurt ontstaat veel waterdamp.

Het is daarom belangrijk om de badkamer goed te ventileren.

Daarnaast moet de badkamer ook voldoende worden verwarmd om vocht te verwijderen. De badkamer dient dus altijd op een minimale temperatuur te blijven.

Met amorfe infrarood vloerverwarming wordt de badkamer zeer gelijkmatig verwarmt. Er ontstaan geen zogeheten hotspots waar schimmel zo gek op is. Vocht verdampt dus overal. Schimmelvorming krijgt geen kans.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: https://www.dutchheatingproducts.nl/