Airconditioners voor uw woning

Brengt de balans van de natuur naar uw binnenruimte

Nieuwe Etherea met nanoe™ X technologie

Een slimme oplossing die uw huis schoon, comfortabel en gastvrij houdt

De slimme nieuwe Etherea wordt geleverd met nanoe™ X technologie, waarmee u profiteert van de voordelen van hydroxylradicalen. Met geavanceerd beheeropties, leidende prestaties, een stijlvol ontwerp en intelligente functionaliteiten maakt Etherea uw woning comfortabel, schoon en een ideale leefomgeving.

Nieuw ontwerp

Strak ontwerp voor optimale prestaties
De nieuwe Etherea is door Panasonic nauwkeurig ontworpen als een slanke en stijlvolle oplossing die opgaat in ieder interieur. Zijn elegante monolithische ontwerp is robuust en maakt airconditioning met hoge prestaties mogelijk, met breed uitgeblazen lucht voor optimale prestaties.

nanoe™ X: verbeterde bescherming 24/7

Maakt uw lucht schoner zodat u gedurende de volledige dag van een schoner en aangenamer profiteert. nanoe™ X werkt samen met de verwarmings- en koelfunctie indien u thuis bent en kan onafhankelijk opereren indien u afwezig bent. U kunt de technologie eenvoudig aansturen via de Panasonic Comfort Cloud app

Schoont de lucht op terwijl u afwezig bent
Laat de nanoe™ mode ingeschakeld voor het tegengaan van bepaalde vervuiling en wegnemen van geurtjes voordat u thuis komt. 

Verbetert uw omgeving op het moment dat u thuis bent.
Geniet samen met uw geliefden van een schonere en comfortabelere ruimte.

Geavanceerd slim beheer en spraakassistent

Panasonic heeft intelligente technologie ontwikkeld die uw gebruikerservaring verbetert en uiteenlopende voordelen biedt. Etherea is compatibel met Panasonic’s Comfort Cloud app, die is ontworpen voor eenvoudig beheer van alle systeemfuncties via uw smart device.

Technologie voor het ultieme comfort

Introductie van Aerowings 2.0
Panasonic’s Aerowings technologie bestaat uit twee onafhankelijke flexibele schoepen die de luchtstroom concentreren voor het zo snel mogelijk verwarmen of koelen van een ruimte. De schoepen helpen bij het gelijkmatig verdelen van de luchtstroom over de ruimte. Dankzij de grotere schoepen (72mm), wat twee keer zo groot is dan conventionele ontwerpen, kan de luchtstroom beter worden gestuurd.

Nieuwe diffuse verwarming
Aerowings 2.0 geeft voor verwarmen een geconcentreerde luchtstroom af die neerwaarts is gericht. Het systeem realiseert hierdoor een verwarmingseffect dat vergelijkbaar is met vloerverwarming, waarbij warme lucht opstijgt en de ruimte vult.

Nieuwe shower cooling-effect
Aerowings 2.0 biedt ook een nieuwe shower cooling-functie, waarbij de luchtstroom gelijkmatig wordt verdeeld richting het dak om voor de realisatie van comfortabele koeling in een ruimte. Koele lucht daalt hierbij langzaam neer in de ruimte. De functie voorkomt dat een specifieke locatie langdurig aan een continue koude luchtstroom wordt blootgesteld.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website