Partner

van Zandwijk Schilderwerken

Voor een langdurige kwaliteit en een gegarandeerde tevredenheid werken wij alleen met de beste materialen. Zo werken wij met verf van Sikkens, Sigma en Trimetal.

Wat doen wij?

Met Van Zandwijk haalt u meer in huis dan alleen een vakschilder.

Binnenschilderwerk

Is uw huis of appartement toe aan onderhoud of een metamorfose? Van Zandwijk Schilderwerken kan al het binnenschilderwerk voor u verzorgen. Of het nu gaat om het schilderen van plafonds en wanden, kozijnen, ramen en/of deuren, u bent bij ons aan het juiste adres.

Buitenschilderwerk

Is uw huis, appartement of (bedrijfs)pand toe aan een onderhoudsbeurt? U kunt het door ons op een professionele wijze verfraaien en/of beschermen tegen de weer- en milieuinvloeden. Voorkom onnodige onderhoudskosten door te lang te wachten met onderhoud, schakel uw vakman op tijd in!

Wand- en plafondafwerking

Een nieuwe look door het aanbrengen van een ander behang (bijv. patroon) of glazvezelbehang afgewerkt met muurverf. Maar ook voor fotobehang kunt u bij ons terecht! Tevens kunnen wij spuit- en stucwerk verzorgen.

Glasservice

  • Isolatieglas
    Door uw woning of pand te voorzien van HR+ of HR++ isolatieglas kunt u uw stookkosten aanzienlijk verminderen!
  • Veiligheidsglas
    Voor het toepassen van veiligheidsglas kunt u denken aan openbare, danwel kindvriendelijke ruimtes en is tevens inbraak- en/of brandvertragend.
  • Gefigureerd glas
    Gefigureerd glas wordt veelal toegepast bij badkamers en voordeuren en is in verschillende kleuren en motieven leverbaar.

Als gespecialiseerd bedrijf kunnen wij al deze soorten glas bij u plaatsen.

Ruitschade
Onder ruitschade valt naast breuk ook lekkage van glas. Dit is te herkennen aan een waas of condensvorming tussen dubbelglas. Bij twijfel kunt u ons vrijblijvend om advies vragen.

Meer lezen over
'Wat doen wij?'?

meer van deze professional

Casafix  totaalafwerking

Geen idee waar te beginnen of zelf geen tijd? Casafix b...

Meer dan schilderwerk alleen...

Meer dan schilderen... Onze specialisaties zijn:&n...

Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.