string(1) "p"
Profielfoto van Di Alma Interiors
Di Alma Interiors
Mient 31, 1811 NB Alkmaar
maandag
Gesloten
dinsdag
Gesloten
woensdag
Gesloten
donderdag
10:00 - 17:30
vrijdag
10:00 - 17:30
zaterdag
10:00 - 17:00
zondag
Gesloten

Pure & Original Vloerverf

Pure & Original Carazzo is een watergedragen lakverf voor binnen met een zijdematte uitstraling.

Pure & Original Vloerverf

Heb je een houten vloer of een oude kast waarvan de kleur niet meer up to date is en wil je deze restylen? Dat kan! Nieuw van  Pure & Original is Carazzo, een watergedragen lakverf voor binnen met een zijdematte uitstraling.

Door de toevoeging van PU-acrylaathars is deze verf zeer sterk en krasvast dus uitermate geschikt voor het verven van houten  vloeren.
Doordat Carazzo niet opglanst bij het schoonmaken is Pure & Original Carazzo ook geschikt voor het schilderen van trappen,(keuken) kasten, betonnen vloeren, gietvloeren, meubels,deuren en kozijnen.
Pure & Original Carazzo is een makkelijk verwerkbare lak met een snelle droging en mooie vloei.
Nadat deze zijdematte lak volledig is uitgehard is deze mede door zijn slijtvastheid ook nog eens zeer goed te onderhouden.
Ook heeft Pure & Original Carazzo een goed kleurbehoud en blijft deze mat bij het schoonmaken.
De verf kan zonder te verdunnen aangebracht worden met een ronde kwast, platte kwast of een roller.
Het theoretisch rendement is net als bij de andere verven van Pure & Original ook hier kun je met 1 liter ongeveer 10-12 m2 schilderen.
Als je niet zelf gaat schilderen maar een schilder hebt die de verf wil gaan spuiten dan kan dat ook. Dit mag hij dan doen met een airless verfspuit.
(Let er wel op dat het verbruik dan lager zal liggen.)
Pure & Original Carazzo verf is stofdroog na 45 minuten, overschilderbaar na 6 uur en volledig uitgehard na 7 dagen.
We adviseren dan ook om de eerste week na het aanbrengen van deze vloerverf de vloer voorzichtig te belasten en nog even niet schoon te maken.
Pure & Original Carazzo kan rechtstreeks geschilderd worden op ondergronden die al van een watergedragen lak zijn voorzien.
Uiteraard moet het te schilderen oppervlak wel goed geschuurd, ontvet en stofvrij zijn voordat je begint met schilderen.
Ondergronden die al eens geschilderd zijn met een lak op terpentine-basis of onbehandelde ondergronden dienen eerst met Pure & Original Carazzo Prim geschilderd te worden.

Pure & Original Carazzo wordt met liefde voor mens en natuur gefabriceerd in België.
De Carazzo verf voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en alleen de beste materialen worden gebruikt.
Carazzo is een verf op waterbasis, gekleurd met natuurlijke pigmenten en heeft het laagste VOC_niveau dat mogelijk is.
Ethisch geproduceerd in België en voldoet aan hoge kwaliteitsniveaus, met de kleinste ecologische voetafdruk in gedachten.
Je hoeft je geen zorgen te maken, wetende dat de verf van Pure & Original bijdraagt aan een positief binnenklimaat, veilig is voor de lucht die je inademt, veilig is voor je gezin en geschikt voor gevoelige gebruikers en mensen met een allergie.