Partner

AZS Nederland

Schoonheid, duurzaamheid en kwaliteit zijn zaken waar je als consument terecht grote waarde aan hecht voor wat betreft je natuursteen. Voor AZS is dit inmiddels de normaalste zaak van de wereld. Of het nu gaat om vloeren, wanden en gevels, de expertise staat garant voor een tevreden klant. De jarenlange ervaring die AZS Nederland bezit en heeft tentoongesteld in vele projecten, zal je zeker aanspreken als je overgaat tot het restaureren van je natuursteen. Of het nu marmer, hardsteen, graniet, travertin, leisteen of kwartsiet is. Voor alles wat met deze steensoorten te maken heeft kun je bij hen terecht, zeker voor je natuursteenrenovatie. De meest uitgebreide service en voorlichting is de basis van je vertrouwen in AZS. AZS Nederland voert zeer veel bewerkingen uit zoals: slijpen, polijsten, impregneren en kristalliseren. Maar ook het hydrofoberen van gevels en daken, anti-graffiti coatings aanbrengen, vloeren anti-slip maken behoren tot de specialiteit. Maar het belangrijkste is dat zij je een vrijblijvend en eerlijk advies geven, precies aangepast aan je situatie. Het werkterein is de gehele Benelux, waar zich vele tevreden klanten bevinden. De referentielijst laat hieromtrent niets te wensen over. Voor een onafhankelijke, gedegen expertise ben je ook bij AZS Nederland aan het goede adres.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht AZS Nederland

PSS 20 is een graffitibescherming die van plantaardige polysacchariden wordt gemaakt (cellulose, zetmeel) en water, voor verticale oppervlakten. PSS 20 vormt een zeer dunne film van. ong. 0.03 mm op het oppervlak en is een zogenaamd offerlaagsysteem (ook gekend als tijdelijk systeem). De beschermende film wordt verwijderd (geofferd) samen met de graffiti tijdens de graffitiverwijdering, en word dan heraangebracht op het nog vochtige oppervlak.

PSS 20

De PSS 20 film is open aan waterdampverspreiding, is normaal niet waarneembaar en is volledig omkeerbaar, gebruikmakend van heet water.PSS 20 is niet-giftig voor mensen, dieren en het milieu.PSS 20 is ruim getest door vele bekende instituten.PSS 20 is bijzonder geschikt voor natuursteen, baksteen, beton en niet-poreuze oppervlakten. (Volgens Ral-GZ 841/2 systeem van de graffitibescherming.)De verwijdering van graffiti vindt plaats met heet water, en de hoeveelheid druk die geschikt is voor het oppervlak.

PSS 20 wordt geadviseerd en/of gebruikt door de Historische autoriteiten van de Erfenis in vele Europese landen. Meer dan 6 miljoen vierkante meter oppervlakten is in Europa inmiddels beschermd met PSS 20.

PSS Subito anti-graffitiverf

De PSS Subito anti-graffitiverf is vooral geschikt voor geschilderde en/of gepleisterde façade’s, muren en betonnen oppervlakten. PSS Subito heeft bijzonder hoge prestaties, is damp-open en volledig omkeerbaar. PSS Subito wordt preventief gebruikt als graffitibescherming, evenals achteraf-laag voor het overschilderen van bestaande graffiti.

Meer lezen over
'PSS 20'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.