PSS 20

PSS 20 is een graffitibescherming die van plantaardige polysacchariden wordt gemaakt (cellulose, zetmeel) en water, voor verticale oppervlakten. PSS 20 vormt een zeer dunne film van. ong. 0.03 mm op het oppervlak en is een zogenaamd offerlaagsysteem (ook gekend als tijdelijk systeem). De beschermende film wordt verwijderd (geofferd) samen met de graffiti tijdens de graffitiverwijdering, en word dan heraangebracht op het nog vochtige oppervlak.

PSS 20

De PSS 20 film is open aan waterdampverspreiding, is normaal niet waarneembaar en is volledig omkeerbaar, gebruikmakend van heet water.PSS 20 is niet-giftig voor mensen, dieren en het milieu.PSS 20 is ruim getest door vele bekende instituten.PSS 20 is bijzonder geschikt voor natuursteen, baksteen, beton en niet-poreuze oppervlakten. (Volgens Ral-GZ 841/2 systeem van de graffitibescherming.)De verwijdering van graffiti vindt plaats met heet water, en de hoeveelheid druk die geschikt is voor het oppervlak.

PSS 20 wordt geadviseerd en/of gebruikt door de Historische autoriteiten van de Erfenis in vele Europese landen. Meer dan 6 miljoen vierkante meter oppervlakten is in Europa inmiddels beschermd met PSS 20.

PSS Subito anti-graffitiverf

De PSS Subito anti-graffitiverf is vooral geschikt voor geschilderde en/of gepleisterde façade’s, muren en betonnen oppervlakten. PSS Subito heeft bijzonder hoge prestaties, is damp-open en volledig omkeerbaar. PSS Subito wordt preventief gebruikt als graffitibescherming, evenals achteraf-laag voor het overschilderen van bestaande graffiti.