Global Personal Designer

Global Paint Products Global Personal Designer. Een unieke, zeer gebruiksvriendelijke digitale persoonlijke kleurenadviseur.

Op basis van een eigen digitale foto kan de gebruiker in slechts enkele muisklikken laten zien wat de interieureffecten zijn van nieuwe kleuren in woning of kantoor. Dat is vanaf nu mogelijk met de Global Personal Designer, een zeer geavanceerd kleuradviesprogramma waarvoor Global Paint Products de licentie voor de Nederlandse markt heeft verworven. In vergelijking met al bestaande kleuradvies programma?s onderscheidt de Global Personal Designer van Global Paint Products zich vooral door de gebruiksvriendelijkheid, kleuraanbod en kleurenweergave. Het tijdrovende lijntjes trekken is niet meer nodig, terwijl de gekalibreerde kleuren 100% natuurgetrouw zijn.

Innovatief programma

Global Paint Products introduceert het innovatieve kleuradviesprogramma bij haar grossiers, verfspeciaalzaken, schildersbedrijven en binnenhuisarchitecten. Global Personal Designer doet precies wat de klant er van verwacht. Opdrachtgevers en klanten krijgen binnen enkele minuten een waarheidsgetrouw beeld van de effecten die de gekozen verfkleuren op hun eigen interieur hebben.
Het programma laat zelfs schaduw en lichtinvallen, die zichtbaar zijn op de originele foto, terug komen.

Énkele muisklikken

Basis voor het kleuradvies is een digitale foto van de bestaande situatie. Deze wordt direct ingelezen en vervolgens kunnen met de beschikbare kleurenpaletten kleuren geselecteerd worden. Naast de Global Paint Colors 1750 kleurwaaier zijn ook de meest bekende overige waaiers in het systeem verwerkt; er kan dus feitelijk onbeperkt gecombineerd worden. Met de externe kleurenmeter kunnen alle mogelijke varianten worden ingelezen. Zélfs behang of vloerbedekking stalen kunnen beoordeeld worden.
Na de selectie van de kleuren, worden deze met één muisklik op wanden, kozijnen en deuren geprojecteerd. Het tijdrovende inkleuren van hoekjes en randjes, dat nu nog noodzakelijk is met huidige systemen, is verleden tijd.

Natuurgetrouwe kleuren

Een kleine kleurnuance kan al grote gevolgen hebben voor het uiteindelijke resultaat. Ieder computerscherm kleurt kleuren specifiek in. Met de Global Personal Designer behoort ook dat tot het verleden. Bij het pakket wordt standaard een apparaat geleverd om het beeldscherm te kalibreren. Dat zorgt ervoor dat de kleuren in het programma voor 100% natuurgetrouw op het scherm komen. Meer informatie: www.globalpaint.com.

Publicatiedatum: 30 maart 2009

reacties
anderen bekeken ook

Een originele slaapkamer maken: waar beginnen?

Guido van Loon

Tandartspraktijk Alkmaar

Soorten verf: de mogelijkheden op een rij

Guido van Loon

Houtwerk buiten schilderen? Tips!

Zo kun je je houtwerk in huis schilderen met verf op waterbasis

Sandra van Koningshoven

Beste muurverf uit de test!

Advertentie
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.

Advertentie
Advertentie