Houtdecor verfbeits

Hermadix Houtdecor verfbeits; voor uw huis, blokhut, tuin e.d

Universele verfbeits voor al uw houten objecten aan en rond het huis. Kozijnen, deuren, blokhutten, schuttingen beschermt en verfraait u met Houtdecor zonder grondverf te hoeven gebruiken. Houtdecor verfbeits heeft geen nare verflucht en bevat geen schadelijke stoffen die uw gezondheid of het milieu aantasten.

Ouderwetse kwaliteit - Moderne verf!

Houtdecor is een watergedragen alkyd verfbeits. Door de unieke samenstelling kan Houtdecor moeiteloos over bestaand schilderwerk. Bovendien heeft Houtdecor een uitstekend vochtregulerend vermogen waardoor het afbladderen van verf wordt voorkomen. Houtdecor staat garant voor een hoge duurzaamheid en de best denkbare bescherming tegen weer en wind.

Transparante en dekkende kleuren; een enorme kleurkeuze

Bij een transparante afwerking blijft de houtnerf zichtbaar. Bij een dekkende afwerking blijft het houtrelief zichtbaar. Houtdecor is verkrijgbaar in 22 moderne standaardkleuren en is daarnaast te mengen in vele duizenden kleuren.

Uw gezondheid en het mileu; mens- en milieuvriendelijk

Onze drijfveer is het ontwikkelen van kwalitatief zeer goede producten die makkelijk verwerkbaar zijn en waarbij uw gezondheid en de zorg voor het milieu voorop staan. Houtdecor bevat vrijwel geen schadelijke oplosmiddelen en is dus veilig in gebruik. U heeft tijdens het schilderen en het drogen van de verf geen last van een nare verflucht.

Houtdecor is door de Consumentenbond tweemaal Als Beste Getest.

  • Voor alle houten objecten, geen grondverf nodig
  • Kan over oude verflagen, ook na vele jaren bladdert de verf niet
  • Geen nare verflucht, geen schadelijke stoffen
  • Makkelijk verwerkbaar, snel drogend
  • Bewezen kwaliteit, tweemaal als Beste Getest door de Consumentenbond
  • TIP: Geef onbehandeld zachthout eerst een laag Impraline Pre-Activ voor een optimale bescherming tegen houtrot en schimmels