Hoogglansverf

Favorit LGX Gloss hoogglans verf Favorit LGX Gloss hoogglansverf. Zeer fraaie hoogglans verf die gebruik voor het schilderen van kozijnen, deuren en ramen. De fabrikant geeft maar liefst 8 jaar garantie op de zeer mooie glans. Deze hoogglans verf heeft een zo genoemde bolle glans waardoor een zeer luxe uitstraling ontstaat.  De Favorit LGX Gloss hoogglans verf is makkelijk verwerkbaar en verkrijgbaar in alle kleuren, tevens is er een zijdeglans uitvoering van dit product, de Favorit LGX Satin. Direct naar het product in onze webshop...

Favorit LGX Gloss

Favorit LGX GlossDe lakken van Drenth Verf hebben al decennia lang een uitstekende reputatie als het om kwaliteitsproducten gaat. Door het innoverende karakter is Drenth Verf een echte partner voor schilder en opdrachtgever, wanneer het gaat om continuïteit, vernieuwing, advies en begeleiding.

De introductie van de Favorit LGX Gloss is dan ook een logische stap in de ontwikkeling van de moderne schilderverven.

Verwerking
Favorit LGX Gloss is een superieur verwerkbare aflak en daardoor geschikt voor al het buitenschilderwerk.
Uit de vele praktijkprojecten kwam al snel duidelijk naar voren, dat dit echt een product is waar de schilder graag mee werkt.

Duurzaamheid
Maar niet alleen dat optische resultaat is van een verbluffend niveau ook de duurzaamheid is van een ongekende kwaliteit. Favorit LGX Gloss staat voor de hoogste duurzaamheid zodat het mogelijk is een nog langere garantietermijn overeen te komen (8 jaar en meer). Het glansbehoud ligt weer hoger dan dat u gewend bent van bijvoorbeeld de Favorit LGD Gloss.

Verkrijgbaar in 1 en 2,5 liter en leverbaar in vrijwel alle kleuren

Profielfoto van Bestel-verf.nl
Bestel-verf.nl
Verrijn Stuartweg 26e, 1112 AX  DIEMEN
Meer van Bestel-verf.nl Bekijk alle