Hoogglansverf

Favorit LGX Gloss hoogglans verf

Favorit LGX Gloss hoogglansverf. Zeer fraaie hoogglans verf die gebruik voor het schilderen van kozijnen, deuren en ramen. De fabrikant geeft maar liefst 8 jaar garantie op de zeer mooie glans. Deze hoogglans verf heeft een zo genoemde bolle glans waardoor een zeer luxe uitstraling ontstaat. 

De Favorit LGX Gloss hoogglans verf is makkelijk verwerkbaar en verkrijgbaar in alle kleuren, tevens is er een zijdeglans uitvoering van dit product, de Favorit LGX Satin.

Direct naar het product in onze webshop...

Favorit LGX Gloss

Favorit LGX GlossDe lakken van Drenth Verf hebben al decennia lang een uitstekende reputatie als het om kwaliteitsproducten gaat. Door het innoverende karakter is Drenth Verf een echte partner voor schilder en opdrachtgever, wanneer het gaat om continuïteit, vernieuwing, advies en begeleiding.

De introductie van de Favorit LGX Gloss is dan ook een logische stap in de ontwikkeling van de moderne schilderverven.

Verwerking
Favorit LGX Gloss is een superieur verwerkbare aflak en daardoor geschikt voor al het buitenschilderwerk.
Uit de vele praktijkprojecten kwam al snel duidelijk naar voren, dat dit echt een product is waar de schilder graag mee werkt.

Duurzaamheid
Maar niet alleen dat optische resultaat is van een verbluffend niveau ook de duurzaamheid is van een ongekende kwaliteit. Favorit LGX Gloss staat voor de hoogste duurzaamheid zodat het mogelijk is een nog langere garantietermijn overeen te komen (8 jaar en meer). Het glansbehoud ligt weer hoger dan dat u gewend bent van bijvoorbeeld de Favorit LGD Gloss.

Verkrijgbaar in 1 en 2,5 liter en leverbaar in vrijwel alle kleuren

Meer van Bestel-verf.nl Bekijk alle

Dekkende muurverf

Pastolex Latex Muurverf ook wel projectlatex c.q. projectmuurverf genoemd. Een matte binnen muurverf wit en in lichte kleuren, makkelijk verwerkbaar en goed dekkend. Belangrijkste eigenschappen Pastolex Latex Muurverf Goed dekkend muurverf. Zeer mat. Oplosmiddelarm. Geurarm; ruimten zijn na schilderen direct te gebruiken. Zeer gemakkelijk te verwerken. Schrobvast, klasse 2. Waterdampdoorlatend.  Poederende en zuigende ondergronden eerst behandelen met Pastolex Fixeergrond Fix Direct naar het product in onze webshop..

Bestel-verf.nl

Sikkens Rubbol AZ Plus

Sikkens Rubbol AZ Plus. Hoogglanzende aflak voor buiten Omschrijving Hoogglanzende aflak voor buiten, voldoet aan 2010 Toepassing Het voor- en aflakken van hout en metaal dat volgens de voorschriften is voorbehandeld Eigenschappen Uitstekend glansbehoud. Uitstekende vloei. Hoge dekkracht. Goede weervastheid. Goede lichtechtheid. Gemakkelijk verwerkbaar. Voldoet aan EU-regelgeving voor 2010. VOS-gehalte (vluchtige organische stoffen) < 300 g/l. Direct naar het product in onze website  

Bestel-verf.nl

Antonol AQX Gloss

Antonol AQX Gloss ANTONOL AQX GLOSS is uitermate geschikt op vrijwel elke (voorbehandelde) ondergrond binnen en buiten. Met name waar een mooie bolle hoogglanzende uitstraling verwacht wordt, met een goede buitenduurzaamheid. Doordat de geheel vernieuwde Silicon Alkyd technologie (SB) is toegepast, is het mogelijk om een kwalitatief hoogwaardige glanzende afwerking te realiseren zonder de bezwaren van vuilaanhechting of verwering. Antonol AQX Gloss kan zowel binnen als buiten ingezet worden op voorbehandeld nieuw hout. Tevens goed toepasbaar op bestaande oude verflagen waarbij er geen verschil bestaat tussen traditionele alkyd ondergronden als moderne acrylaatdispersie afwerkingen. Verkrijgbaar in 1 en 2,5 liter verpakking en leverbaar in vrijwel alle kleuren Direct naar het product in onze webshop

Bestel-verf.nl

Sikkens Rubbol BL Satura

Sikkens Rubbol BL Satura. Zijdeglanzende, watergedragen aflak voor binnen en buiten OMSCHRIJVING Zijdeglanzende lak voor binnen en buiten op basis van watergedragen polyurethanbindmiddel TOEPASSING Afwerking van hout, hard PVC, beton, pleisterwerk e.d., nadat als primer Rubbol BL Primer is toegepast. Ook toepasbaar op gereinigde en geschuurde allkydharsverflagen. Voor buitentoepassing dient altijd eerst een laag Rubbol BL Primer te worden aangebracht. Verkrijgbaar in 1 en 2,5 liter verpakkingen en leverbaar in vrijwel alle kleuren Direct naar het product in onze webshop

Bestel-verf.nl