Hoogglansverf

Favorit LGX Gloss hoogglans verf

Favorit LGX Gloss hoogglansverf. Zeer fraaie hoogglans verf die gebruik voor het schilderen van kozijnen, deuren en ramen. De fabrikant geeft maar liefst 8 jaar garantie op de zeer mooie glans. Deze hoogglans verf heeft een zo genoemde bolle glans waardoor een zeer luxe uitstraling ontstaat. 

De Favorit LGX Gloss hoogglans verf is makkelijk verwerkbaar en verkrijgbaar in alle kleuren, tevens is er een zijdeglans uitvoering van dit product, de Favorit LGX Satin.

Direct naar het product in onze webshop...

Favorit LGX Gloss

Favorit LGX GlossDe lakken van Drenth Verf hebben al decennia lang een uitstekende reputatie als het om kwaliteitsproducten gaat. Door het innoverende karakter is Drenth Verf een echte partner voor schilder en opdrachtgever, wanneer het gaat om continuïteit, vernieuwing, advies en begeleiding.

De introductie van de Favorit LGX Gloss is dan ook een logische stap in de ontwikkeling van de moderne schilderverven.

Verwerking
Favorit LGX Gloss is een superieur verwerkbare aflak en daardoor geschikt voor al het buitenschilderwerk.
Uit de vele praktijkprojecten kwam al snel duidelijk naar voren, dat dit echt een product is waar de schilder graag mee werkt.

Duurzaamheid
Maar niet alleen dat optische resultaat is van een verbluffend niveau ook de duurzaamheid is van een ongekende kwaliteit. Favorit LGX Gloss staat voor de hoogste duurzaamheid zodat het mogelijk is een nog langere garantietermijn overeen te komen (8 jaar en meer). Het glansbehoud ligt weer hoger dan dat u gewend bent van bijvoorbeeld de Favorit LGD Gloss.

Verkrijgbaar in 1 en 2,5 liter en leverbaar in vrijwel alle kleuren

Meer van Bestel-verf.nl Bekijk alle

Muurverf

Muren schilderen met Muurverf Een muur schilderen hoeft niet heel moeilijk te zijn. Meestal bestaan muren uit een oppervlakte van steen, pleisterwerk of behang. Om deze ondergronden een mooie en goed te reinigen nieuwe verflaag te geven, kunt u het beste latexverf of dispersie muurverf gebruiken. Voordat u aan de slag gaat, is het van belang om de ondergrond goed schoon te maken en van vuil en vet te ontdoen. Doet u dit niet, dan is de kans groot dat de verf niet goed hecht. Ook mag het oude pleisterwerk of oude behang niet bladderen of loszitten. Er is muurverf verkrijgbaar voor toepassingen binnen en buiten. Muurverf voor buiten is vaak ook binnen te gebruiken, dit is echter niet altijd zo. Klik hier om alle muurverven te bekijken..

Bestel-verf.nl

Dekkende muurverf

Pastolex Latex Muurverf ook wel projectlatex c.q. projectmuurverf genoemd. Een matte binnen muurverf wit en in lichte kleuren, makkelijk verwerkbaar en goed dekkend. Belangrijkste eigenschappen Pastolex Latex Muurverf Goed dekkend muurverf. Zeer mat. Oplosmiddelarm. Geurarm; ruimten zijn na schilderen direct te gebruiken. Zeer gemakkelijk te verwerken. Schrobvast, klasse 2. Waterdampdoorlatend.  Poederende en zuigende ondergronden eerst behandelen met Pastolex Fixeergrond Fix Direct naar het product in onze webshop..

Bestel-verf.nl