string(1) "a"

Dit zijn de meest populaire verfkleuren in 2022

Laat je eens inspireren door de meest verkochte verfkleuren. In 2022 zien we een geheel nieuwe trend wat kleur en dessin betreft.

Guido van Loon 05 Maart 2022

Laat eens een frisse wind door je huis waaien en geef jouw hal of slaapkamer een make-over met 1 van deze trendy kleuren.

Olijfgroen met een grijze ondertoon

Wat een mooie kleur is dit. Denk aan olijfvelden waar de mist nog overheen hangt. Olijfgroen is uitstekend geschikt voor in de slaapkamer, woonkamer of een andere ruimte waar je rust en warmte wilt creëren. De verf bij verfplaza.nl biedt enkel de beste merken aan. Hierdoor weet je zeker dat jouw verf geen kleurverschil heeft, niet snel beschadigd en gemakkelijk aan te brengen. Een aanrader dus als je deze kleur netjes op de muur wilt!

Vrolijke kleuren mogen!

Van babyroze, knalgeel tot pastelmint. Vrolijke kleuren in huis mogen absoluut weer. Het doet ook meteen iets met je humeur. Kun jij wel wat kleur in huis gebruiken? En ben je niet bang voor een mix van roze met mint? Leef je dan zeker uit, want deze kleuren zijn helemaal trendy in 2022.

Ga voor aardetinten en rust

Iets wat altijd mooi blijft staan, zijn aardetinten. Je haalt zo letterlijk de buitenwereld naar binnen toe. Denk aan zachte groen en blauwtinten in combinatie met taupe en beige. Deze kleuren vervelen nooit. Daarbij kun je ook je interieur en vloeren altijd goed met deze kleuren matchen.
Grijze vloeren passen bijvoorbeeld uitstekend bij muren die in een aardetinten kleur geverfd zijn. Ook gordijnen van taupe kunnen het geheel een rustige en chique sfeer geven. Als je veel bruin gebruikt, is het aan te raden om met wit en goud te werken. Zo geef je evenwicht aan de vrij donkere kleuren.

Ton-sur-ton

De benaming ton-sur-ton betekent dat je één basiskleur kiest. Als je veel van blauw houdt en je kiest voor ton-sur-ton, dan komen in je verf en inrichting de verschillende tinten blauw terug. Dit zorgt voor een zacht en gelaagd effect. Je zult merken dat het rust geeft, zonder dat alles erg saai aandoet. Ook grijs, groen en bruintinten zoals taupe lenen zich uitstekend voor het ton-sur-ton effect.

Scandinavische kleuren

Tot slot zijn Scandinavische kleuren helemaal hot. Van ijsblauw met witte meubels tot veel natuurlijke materialen. Licht hout op de vloer in visgraatmotief hoort ook bij dit plaatje. Licht en luchtigheid, dat is wat je in 2022 veel zult zien in de interieurs. Combineer je ijsblauwe muren ( een mengeling van lichtblauw met grijs ) met witte meubels en wollen vachtjes.
Denk aan een knapperend haardvuur waar een schapenvacht voor ligt. Je wollen sloffen staan klaar om aangedaan te worden. Op de bank mogen ook veel natuurlijke plaids en kussentjes gebruikt worden.

Reacties