Buitenschilderwerken

Het onderhoud van uw woning aan de buitenzijde is van groot belang. Kleine gebreken kunnen leiden tot grote gevolgen.

Bij de buitenkant kan het gaan om het opknappen van uw dakkapel, maar ook voor een complete woning d

Het onderhoud van uw woning aan de buitenzijde is van groot belang. Kleine gebreken kunnen leiden tot grote gevolgen. Wij kunnen het schilderwerk aan de buitenzijde van uw woning perfect verzorgen om zodoende uw woning zijn waarde te laten behouden voor nu en in de toekomst.

We kunnen samen met u een inventarisatie maken van de onderhoudstoestand van uw woning. Naar aanleiding van deze inventarisatie kan bekeken worden wat er allemaal moet gebeuren. Eventueel kunnen we samen met u een plan van aanpak maken waaruit blijkt wat op korte termijn moet gebeuren en wat eventueel uitgesteld kan worden. Ook kunnen we u advies geven over kleuren, materialen en onderhoud en eventueel bemiddelen als er groot onderhoud nodig is.

Waar kunnen we u allemaal mee van dienst zijn ?

Schilderen van kozijnen, ramen en deuren in allerlei systemen.
Schilderen van houten gevels of elementen, Schoonmaken en schilderen van stenen, gestucte gevels of van ander materiaal Alle andere werkzaamheden waar een schilder bij nodig is.

Om kwalitatief goed buitenschilderwerk te behouden, is de kwaliteit van het binnenschilderwerk ook van belang. Door openstaande verbindingen en losgelaten kitvoegen kan condenswater het hout en vervolgens het buitenschilderwerk aantasten. Voldoende en regelmatig ventileren is dan ook noodzakelijk. Het vochttransport vindt altijd plaats van warm naar koud. Goed onderhouden binnenschilderwerk verlengt de duurzaamheid van het buiten schilderwerk.

Wij kunnen beoordelen of het schilderwerk op korte termijn moet worden uitgevoerd, of dat het nog verantwoord is om nog een jaar of langer het onderhoud uit te stellen. Het inspecteren en het beoordelen van schilderwerk vereist vakkennis en ervaring. Samen met u kijken wij in en rondom uw huis om er voor te zorgen dat uw huis weer in de oude of zelfs betere staat terugkeert.