Behangwerk en sauzen

Voor al uw schilder, behang en sauswerk!

Behangwerk

Behangen is een vak apart. Naast bedrukt papier (drukprocédés; flexodruk, diepdruk en zeefdruk) bestaat ook reliëfpapier, veloursbehang, glasvezelbehang (met verschillende texturen), PVC-behang, vinylbehang, materiaalbehang (grassen, sisal, kurk, zelfs metaal) en textielbehang. De verschillende soorten muurbehang vergen allen een eigen techniek.

Het klaarmaken van de ondergrond (plamuren en schuren) is oneindig belangrijk gezien met de meeste papieren de foute niet worden verstopt, eerder worden geaccentueerd. Vakmanschap en liefde voor het vak is een absolute noodzaak.Schildersbedrijf Mol bekijkt uw woning, adviseert qua soort en kleur en voert de werken op een vakbekwame manier uit met respect voor uw woning, zodat u verzekerd bent van een mooi behangen wand. De verschillende soorten muurbehang vergen allen een eigen techniek.

Plafond laten sauzen

Een plafond sauzen is voor velen geen eenvoudige klus. Wanneer u uw plafond op professionele wijze wilt laten sauzen, tegen een aantrekkelijk tarief, dan bent u bij Schildersbedrijf Mol uiteraard van harte welkom. Wij bespreken de klus met u, en kunnen u voorzien van deskundig advies. Uiteraard zorgen wij ervoor dat het eindresultaat volledig aan uw wensen en verwachtingen voldoet.

Wanden laten sauzen

Wij kunnen uw wanden sauzen in vrijwel iedere gewenste kleur. Uiteraard maken wij uitsluitend gebruik van de beste latex en materialen, zodat Schildersbedrijf Mol u voortdurend een professioneel resultaat kan garanderen. De latex muurverven zijn duurzaam en van hoogwaardige kwaliteit dus schrobvast (afneembaar). Wij vinden het belangrijk dat u kunt genieten van een eindresultaat naar wens. Dit betekent dat wij niet alleen de wanden kunnen sauzen in een enkele kleur, maar wij kunnen ook een enkele wanden voorzien van een andere kleur, zoals tegenwoordig de trend is. Sterker nog, indien u wenst kunnen wij zelfs iedere wand van een verschillende kleur voorzien, op strakke wijze. U kunt altijd rekenen op ons advies en uw keuze baseren op onze kleurstalen.