Aqua Multiprimer

TEOLIN Aqua Multiprimer is een primer voor binnen en buiten die voor een perfecte basis zorgt.

Aqua Multiprimer

De Aqua Multiprimer van TEOLIN by Global Paint is een sneldrogende hechtprimer op waterbasis voor binnen en buiten. Wil je meerdere ondergronden voorbehandelen met een primer maar wil je hiervoor niet meerdere primers aanschaffen? Dan is de Aqua Multiprimer perfect voor jou. Deze multiprimer is aan te brengen op vele ondergronden. Zo creëer je een duurzaam verfsysteem dat lang mee gaat, ook op moeilijke ondergronden.

Op welke ondergronden kan TEOLIN Aqua Multiprimer aangebracht worden?

De Aqua Multiprimer kan op veel ondergronden zowel binnen als buiten aangebracht worden. Zo kan de Aqua Multiprimer aangebracht worden op hout, MDF, multiplex, hard-PVC, aluminium, glas, tegels en diverse metalen. Daarnaast zijn er ook een aantal ondergronden waar de Aqua Multiprimer moeilijker op kan worden aangebracht. Dit zijn geglazuurde tegels, slechte kwaliteit gegalvaniseerde plaat, glas en zeer gladde kunststoffen. Heb je te maken met één van deze ondergronden, dan kun je het beste de transparante uitvoering van de Aqua Multiprimer gebruiken. Deze hecht beter ten op zichtte van andere kleuren.

Hoe moet de Aqua Multiprimer worden aangebracht?

Om de beste ondergrond te krijgen voor je schilderwerk, is het van belang om de primer op de juiste manier aan te brengen. Controleer eerst of de Aqua Multiprimer aangebracht kan worden op de ondergrond. Maak daarna de ondergrond droog, schoon en vetvrij. Schuur de ondergrond en breng de eerste laag Aqua Multiprimer aan. Het product dient aangebracht te worden in niet te dunne laagdiktes. Te dunne laagdiktes kunnen de hechting negatief beïnvloeden. De Aqua Multiprimer kan worden aangebracht met een kwast of met een roller en hoeft niet verdund te worden. Na ongeveer 6 uur kun je de ondergrond overschilderen met Aqualak PU Mat, Aqualak PU Zijdeglans, Aqualak PU Hoogglans, Zijdeglanslak en Hoogglanslak.