Vloerdeluxe en Traprenovatie

Kan jouw trap wel een opfrisser gebruiken? Genoeg van je huidige trapbekleding? Vloerdeluxe heeft met zijn traprenovatie al vele klanten geholpen!

Vloerdeluxe en traprenovatie.

Meestal is je trap het visitekaartje bij de entree van je woning en zeer bepalend bij de eerste indruk. Een correcte traprenovatie biedt volgends joop de mogelijkheid om custom-made de trap te behandelen met echte houten overzettreden in de kleur en uitstraling die past bij de woning en voldoet aan je specifieke woonwensen. 

Bij Vloerdeluxe maken wij alleen gebruik van hoogwaardige materialen bij het renoveren van je trap. Oftewel,geen materialen die na korte periode al weer aan vervanging toe zijn omdat er slijtage zichtbaar is op je mooie nieuwe trap. Vloerdeluxe maakt je trap op maat zodat er voor iedere wens een juiste oplossing voorhanden is. De materialen voor traprenovatie zijn met zorg door ons geselecteerd en voor je geproduceerd.

https://www.vloerdeluxe.nl//traprenovatie

Traprenovatie: geen overlast

Bij renovatie denk je aan overlast, drukte en stress. Met de expertise van Vloerdeluxe heb je hier geen last van. Onze ervaren medewerkers zijn ervaren en weten exact hoe de renovatie snel kan worden uitgevoerd met minimale overlast. Zij kunnen je trap in een relatief korte periode weer een nieuwe en luxe uitstraling geven.

https://www.vloerdeluxe.nl//traprenovatie

Traprenovatie: de mogelijkheden

Heb je een houten trap, met een beschadiging, dan schuurt Vloerdeluxe de treden op en voorzien deze van een nieuwe lak. Wil je je trap laten aansluiten bij de rest van je woning? Ook dan is Vloerdeluxe je graag van dienst! Zij kunnen de bekleding van je trap op eenvoudige wijze vervangen en laten aansluiten op de gewenste kleur of bestaande vloerkleur. Het inmeten van een trap is een secuur werk dat dient te worden uitgevoerd door vakmensen. Het inmeet- en serviceteam komen bij je thuis voor inmeetwerkzaamheden en advies omtrent montage, kleuruitstraling en de gewenste afwerking.

Je hebt al een houten trap in de gewenste uitstraling, gemonteerd en inclusief btw vanaf € 1100,-.

Meer weten over traprenovatie?

https://www.vloerdeluxe.nl/traprenovatie

De juiste afwerking maakt het verschil

De juiste afwerking bij traprenovatie maakt voor je het verschil tussen ergenis of optimaal woongenot. Je trap iedere 3maanden moeten onderhouden of om de 2.5 jaar minimaal onderhoud op je trap plegen maakt in je woonbeleving een wereld van verschil. 
Onze 2 componenten olie afwerking maakt je trap sterk en zeer resistent waarbij looppaden en vuil weinig kans krijgen op je mooie nieuwe trap. 
Wil je onderhoudsvrij zijn op je trap dan installeren wij de trap toch voor je in een zeer resistente lakafwerking. Bij oplevering ontvangt je een cleaner die je gebruikt bij het afnemen van je trap en je afwerklaag wordt op deze wijze direct bij-gevoed . Op deze wijze herstel je de afwerklaag heel eenvoudig en krijgt slijtage geen kans. https://www.vloerdeluxe.nl//traprenovatie.     

Traprenovatie en afwerking in hout

Bij Vloerdeluxe is het uitgangspunt een natuurlijke uitstraling in hout. De bestaande trap wordt door vakmensen exact op maat in je woning geinstalleerd  en voorzien van witte stootborden. Deze witte stootborden zullen je trap en de totale ruimte veel ruimer doen laten lijken. Veiligheidshalve installeren wij een rubber-antislip-strip op de traptreden in de gewenste uitstraling. 

Natuurlijk bestaat bij Vloerdeluxe de mogelijkheid om met andere materialen als PVC, kurk,laminaat ,linoleum of roestvrij staal je trap te laten bekleden. Vloerdeluxe heeft alle mogelijkheden in haar assortiment aanwezig.  Neem contact met ons op en wij informeren je graag omtrent de mogelijkheden om aan je specifieke wensen te kunnen voldoen. 

Voor meer informatie:https://www.vloerdeluxe.nl/contact 

Zelf eenvoudig je kostprijs berekenen

Gemiddeld kost een traprenovatie € 1480 inclusief montage en B.T.W. 
Meestal heeft een trap 12 treden en 13 stootborden en deze kan recht zijn of 1 of 2 kwart-draaien hebben. 

rekenvoorbeeld bij 20 treden:
€ 1480:12x20= €2466 incl.montage en Btw.

Verdeel eenvoudig het aantal treden onder in treden korter en langer dan 1meter en geef het aantal draaien op je trap weer. Onze mensen kunnen met deze gegevens een vrij nauwkeurige offerte voor je afgeven. 

https://www.vloerdeluxe.nl//traprenovatie

Vloerdeluxe en Trapinspectie

Mogen wij je Traprenovatie uitvoeren? Wij komen altijd eerst bij je in de woning om de situatie vooraf te bepalen om verrassingen bij installatie te voorkomen. Een soepele installatie is alleen mogelijk met een correcte voorbereiding.