Partner

Plintenfabriek.nl

De Plintenfabriek is specialist in het produceren van kwalitatieve en onderscheidende afbouw­materialen. In onze fabriek in Ravenstein produceren wij een compleet pakket aan afbouw­materialen, zoals plinten, architraven, vensterbanken, lijstwerk, lambrisering, sokkels, wandpanelen en ander maatwerk. Plintenfabriek.nl | Maakt je project af!

Bedrijfsoverzicht plintenfabriek.nl

Traprenovatie online regelen

Bij een jong gezin met opgroeiende kinderen heeft de trap veel meegemaakt. Op een moment is het tijd voor een renovatie. Een klus voor de vakman.

Traprenovatie biedt vele mogelijkheden

Als het intensieve gebruik aardig zichtbaar wordt op verf of bekleding is traprenovatie een goede keuze. Met deze overzettreden biedt Plintenfabriek.nl een waaier aan mogelijkheden aan.

Overzettreden van hoogwaardige kwaliteit
De overzettreden die we online aanbieden bestaan uit een kern van geperst vezel, waarop een hoogwaardige CPL toplaag wordt verlijmd. Door deze materiaalkeuze en -bewerking heeft het product een lange levensduur, is het kras- en slijtbestendig en geheel onderhoudsvriendelijk, waardoor het perfect ingezet kan worden voor traprenovatie. Een in Nederland ontwikkelde en geproduceerde collectie van hoogwaardige kwaliteit die wij graag voor je inzetten.

Ga voor meer informatie naar onze website en vraag een inmeting aan.

Plintenfabriek.nl | Maakt je project af!

Meer lezen over
'Traprenovatie online regelen'?

meer van deze professional

Radiatorombouw

Een radiator is vaak een doorn in het oog maar laat zic...

Architraven - vochtwerend MDF

Architraven - ook wel deurlijsten - omlijsten de deur e...

Plafondlijsten

Plafondlijsten overbruggen de overgang tussen wand en p...

Toon alle 19 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.