Otolift Parallel

De Otolift Parallel is de traplift gemaakt voor rechte trappen. Door zijn zeer fijne design neemt hij weinig ruimte in beslag en past hij op elke trap.

De ideale lift voor rechte trappen

De Otolift Parallel is speciaal ontworpen voor rechte trappen. Om de traplift zo min mogelijk te laten opvallen binnen uw huis, is hij met een ultra slank design ontwikkeld. De parallel bestaat uit een dunne aluminium rail die perfect opgaat in uw interieur.

Voordelen:

  • Superslank design
  • Eenvoudig en degelijk
  • Speciaal voor rechte trappen
  • Supercompacte stoel

Valt weg in uw interieur

De Otolift Parallel kunt u volledig aanpassen naar al uw wensen, zodat hij perfect past in het interieur. Bij de zitting van de traplift kunt u kiezen uit twee verschillende soorten materiaal en vijf verschillende soorten kleuren. De materialen waar u uit kan kiezen, zijn kunstleer en stof. Als u kiest voor kunstleer, heeft u de mogelijkheid uit de kleuren port en beuken. Bij stof heeft u de keuze uit crème, rood en antraciet. U kunt uw traplift dus naadloos afstemmen op uw interieur.

De Otolift Parallel is zo ontwikkeld, dat hij vlak langs de muur kan worden geïnstalleerd. Doordat de traplift minder ruimte in beslag neemt, blijft de trap ook nog goed beloopbaar. Dit zorgt voor een veilig gebruik van de trap voor de overige trapgebruikers.

Meer informatie over de Otolift Parallel vindt u hier:

https://www.otolift.nl/onze-trapliften/parallel/