string(1) "p"

Otolift Modul-Air

De Otolift Modul-Air traplift bestaat uit een modulair railsysteem. De traplift wordt hierdoor uit voorraad geleverd en kan binnen 48 uur gemonteerd worden.

Modul-Air revolutionair dankzij modulair railsysteem

De Modul-Air is de nieuwste traplift van Otolift en bestaat uit een modulair railsysteem. Hierdoor is de Modul-Air volledig uit voorraad leverbaar en kan hij al binnen 48 uur worden gemonteerd. Waar andere trapliften op maat worden gemaakt, kan de Modul-Air ter plekke in elkaar worden gezet, wat de traplift ook een stuk voordeliger maakt. De traplift heeft de dunste enkele rail ter wereld en kan zowel aan de binnen- als de buitenkant van uw trap worden gemonteerd. Dit maakt de Otolift Modul-Air de perfecte oplossing voor elke trap. 

Voordelen:

  • Niet goed = geld terug
  • Slechts 48 uur levertijd
  • Geen maatwerk, dus voordelig
  • Dunste enkele rail ter wereld
  • Supercompacte stoel

Razendsnel geleverd en geïnstalleerd

Normaal gesproken is een traplift maatwerk. Uw trap wordt ingemeten en in de fabriek wordt de rail van de traplift gebogen op de maten van uw trap. Als u een trap met bochten heeft, kan de levertijd al snel oplopen tot 3 weken of zelfs langer. De Modul-Air wordt volledig uit voorraad geleverd en wordt bij uw thuis in elkaar gezet. De traplift kan binnen 48 uur na bestelling op uw trap worden gemonteerd.

Niet tevreden, geld terug!

Als enige op de Nederlandse markt biedt Otolift, op de Modul-Air, een niet goed, geld terug garantie. Mocht de traplift niet aan uw verwachtingen voldoen, kunt u binnen een week na montage, de traplift kosteloos laten verwijderen. U krijgt dan het gehele aankoopbedrag retour. 

Meer informatie over de Otolift Modul-Air vindt u hier:

https://www.otolift.nl/onze-trapliften/modul-air/