Otolift Air

De Otolift Air traplift heeft de dunste enkele rail ter wereld. De Air is speciaal ontworpen voor de binnenkant van uw trap en heeft een prachtig design.

De traplift Otolift Air heeft de dunste enkele rail ter wereld.

De Otolift Air heeft een enkele rail met een doorsnede van slechts 6 centimeter. Dit maakt deze traplift de dunste traplift ter wereld met een enkele rail. De Air is de opvolger van de zeer gewaardeerde Otolift One. De One is in 2011 zelfs bekroond met de prestigieuze Red Dot Design Award.

Voordelen:

  • Uw leuning blijft
  • Brede kant trap blijft vrij
  • Dunste enkele rail ter wereld
  • Supercompacte stoel

Uw trap blijft toegankelijk

De Otolift Air komt het meest tot zijn recht als u een traplift aan de binnenzijde van uw trap wilt plaatsen. Een traplift aan de binnenbocht heeft als voordeel dat de trap goed beloopbaar blijft voor de overige trapgebruikers. Dit doordat de brede kant van de trap vrij blijft en de trapleuning niet verwijderd hoeft te worden.

Van alle gemakken voorzien

Met de Otolift Air heeft u geen moeite meer met op- en afstappen. De stoel heeft een automatische draaibare zitting. De stoel draait aan het einde van de rit naar de veilige kant van de verdieping, zodat u niet kan vallen. Ook de voetenplank kunt u met één knop in- en uitklappen. U hoeft dus niet meer te bukken. In smalle trapgaten kunt u achteruit naar boven, zodat u niet uw knieën kan stoten.

De Otolift One, de voorganger van de Air, is bekroond met de Red Dot Design Award. Deze prestigieuze internationale award wordt alleen uitgedeeld als producten zich op uitzonderlijke wijze onderscheiden.

 

Deze video gaat over de ‘Otolift One’ de voorganger van de Air. 

Meer informatie over de Otolift Air vindt u hier:

https://www.otolift.nl/onze-trapliften/air/