Maatwerk in natuursteen

Nibo Stone maakt uit blokken natuursteen uw complexe maatwerkopdrachten voor binnen, buiten en gevel. Op ambachtelijke wijze voor een authentiek effect.

Al sinds 1923 is Nibo Stone actief in de natuursteenbrache. Binnen Nederland is het bedrijf actief in de productie en levering van natuursteen afbouwelementen, gevels en bijzondere vloeren. Naast aannemers en architecten, richt het bedrijf zich op de eindgebruiker die graag iets unieks in huis wil. De kwaliteit van de producten komt voort uit passie en liefde voor het steenhouwersvak. Bijzondere verzoeken voor maatwerk ziet Nibo Stone dan ook als een uitdaging waarinze al hun kennis en bijna een eeuw ervaring in kwijt kunnen. 

U kunt bij Nibo Stone terecht voor gevelelementen zoals hoek- en sluitstenen, raamdorpels, lateien en brievenbusplaten. Ook dakranden, schoonsteenplaten en muurafdekkers behoren tot de mogelijkheden. Al in schetsfase kunt u uw meest originele idee voorleggen aan de deskundige verkoopadviseurs van Nibo Stone, die u graag vrijblijvend adviseren over de juiste natuursteensoort, bouwtechnische mogelijkheden en detailleringen. 

U kunt in de inspiratiecenters in Venlo en Vianen met uw bouwtekeningen terecht. Dit kan zowel met als zonder afspraak. Via de website van Nibo Stone kunt u een afspraak maken.