string(1) "a"

Kleine kunstwerkjes aan de muur

Het schakelprogramma Gira esprit is meer dan alleen een schakelaar.

05 Juni 2022

Deze schakelaars zijn geen hinderlijk object op de wand maar zetten verfijnde accenten in ieder interieur in de kleur of materiaal dat past in de omgeving. Dit komt zowel door de heldere vorm van de frames als door de buitengewone verscheidenheid aan materialen die voor de oppervlakken zijn gebruikt. De strakke vormgeving zorgt voor een heldere designtaal.

Gira Esprit toont stijlvol hoogwaardige oppervlakken van echte materialen. Schakelaars en frames in diverse varianten van glas, diverse metaaldessins en de unieke combinatie van linoleum en multiplex fascineren bouwers en architecten.

Naast aluminium licht goud en roestvrij staal geborsteld zijn er versies in aluminium, aluminium zwart en aluminium bruin evenals chroom verkrijgbaar.

De variant in linoleummultiplex biedt Gira is vervaardgid van hernieuwbare grondstoffen. De linoleumoppervlakken zijn verkrijgbaar in zes verschillende kleuren: antraciet, blauw, donkerbruin, lichtbruin, rood en lichtgrijs. Het linoleum is aangebracht op een frame gemaakt van multiplex panelen - dunne lagen fineer kruislings gerangschikt, gemaakt van hout uit duurzaam beheerde bossen in Europa met FSC- of PEFC-certificering. Het linoleumoppervlak bestaat uit natuurlijke en voor 80% zelfs hernieuwbare grondstoffen. Deze omvatten lijnzaadolie, boomhars, kurk, houtmeel en kalksteenpoeder.

Met Esprit Bronze volgt Gira de huidige inrichtingstrend, die steunt op warme tinten die er toch elegant en exclusief uitzien. De metaalachtige indruk zorgt voor een unieke maar tijdloos stijlvolle uitstraling. Het frame is gemaakt van RVS en heeft een flinterdunne maar uiterst robuuste PVD bronzen coating.

Het Gira Esprit programma kan worden gecombineerd met meer dan 300 basiselementen uit het Gira System 55 - het aanbod reikt van de eenvoudige lichtschakelaar via de Gira inbouwradio tot de tastsensor voor de sfeersturing in het slimme huis.

Meer informatie: www.gira.com

Meer van Gira Nederland B.V.
Reacties