Solarlux vouwwanden

Er gaat een nieuwe wereld voor je OPEN! Buitengewone woonconcepten, heerlijk open en veel natuurlijk daglicht met Solarlux vouwwanden.

Solarlux vouwwanden

Glazen vouwwanden van Solarlux voegen een extra dimensie aan jouw woning toe. Je woning en tuin worden één: de wanden kunnen 100% geopend worden en vormen een naadloze overgang van binnen naar buiten en andersom. Dit woonconcept garandeert grenzeloze openheid en maximaal comfort.

Woonideeën & buitenruimtes

De op maat gemaakte, flexibele glazen vouwwanden zijn eenvoudig te bedienen en kunnen in een handomdraai geopend of gesloten worden. Vouwwanden vergroten je woonruimte en geven je het gevoel van volledige vrijheid. En bij gesloten vouwwanden geniet je binnen van het extra daglicht.

De vele variaties in openingsmogelijkheden en de grote diversiteit in kleur- en materiaalkeuze maken de vouwwanden van Solarlux geschikt voor elke woning, zowel nieuwbouw als verbouw. Vervul je behoefte naar meer openheid geheel naar eigen wens. Ervaar meer licht, meer lucht, meer ruimte – meer comfort!

Meer inspiratie? Bezoek dan eens onze website

Voordelen

Maximale gevelopening
Bij een schuifpui open je 50% van de gevel, bij een vouwwand nagenoeg 100%. Zonder drempels loopt je woning naadloos over in je tuin en wordt het één grote woonruimte. Een 5 meter brede vouwwand schuif je simpel samen tot een pakket van 50 cm.

Optimale isolatie
De stabiele geïsoleerde systemen met dubbel of driedubbel glas en de hoge water- en winddichtheid geven optimale isolatie conform de nieuwste EPN. De vouwwanden zijn aantoonbaar beter geïsoleerd dan schuifpuien. Tocht en hoge stookkosten zijn hiermee verleden tijd. Daarnaast zijn de gebruikte materialen van aluminium, dus onderhoudsarm en ook nog eens geluidswerend.

Eenvoudige bediening
Het speciaal ontworpen duurzame RVS loopwerk en rails garanderen een soepel lopende vouwwand, die in een handomdraai te openen of te sluiten is. De loopdeur kan met een deurstop worden vastgezet waardoor deze automatisch meeschuift bij het openen van de vouwwand. Zo zijn er vele variabele openingsmogelijkheden.

Hoge inbraakwerendheid
Geïntegreerd hang- en sluitwerk en RVS beslag zorgen voor gewenste veiligheid. Een espagnoletslot met een 24mm-pen vergrendelt de deur boven en onder met het kozijn. De Solarlux vouwwanden voldoen aan de nieuwste Europese normen.