Houd de warmte lekker binnen

Straks gaat heel Nederland weer massaal stoken in huis zodat we er allemaal warmpjes bij zitten.

Maar onbeperkt stoken kost geld en is natuurlijk niet erg milieuvriendelijk. Gelukkig kun je aan beide iets doen.

Isoleren doe je voor jezelf en het klimaat

Het isoleren van je woning is een eerste slimme zet voor optimale energiebesparing. Een kleine investering levert al snel veel voordelen op: minder warmteverlies, minder tocht, een lagere energierekening en minder geluidsoverlast. Een ander heel fijn bijkomend voordeel is dat je geïsoleerde woning meer waard is, als je het ooit besluit te verkopen. Iedere woning moet in 2050 namelijk CO2-arm zijn, dus alle aanpassingen aan je woning die hieraan bijdragen zijn een slimme investering.

Dit kun je bijvoorbeeld doen door het isoleren van je kozijnen en deuren. Enkele grote voordelen zijn net al opgesomd, maar je bent hierdoor ook extra goed bezig voor ons klimaat. Gelukkig merken we bij Belisol dat onze klanten steeds bewuster nadenken over hoe ze energiezuinig kunnen wonen en leven. En terecht natuurlijk. Het heeft een grote invloed op je leefklimaat én je energiefactuur. Een win-win als je het ons vraagt.

Wat kenmerkt goed geïsoleerde kozijnen en deuren?

- De isolatiewaarde van de kozijnen
Je wilt natuurlijk niet dat er onnodig energie verloren gaat door slechte afdichtingen. Daarom hebben kozijnen van Belisol een uniek afdichtingssysteem, bestaande uit een binnen-, midden- en buitendichting.
- De aansluiting van de kozijnen op de gevel
Om koudebruggen en tocht vanuit de spouwmuur te vermijden, werken we altijd met stelkozijnen.
- De isolatiewaarde van het glas
Bij Belisol raden we altijd hoogrendementsglas aan. Drievoudige beglazing kan in een uitzonderlijk geval zelfs ook. Zo komt er geen kou binnen en gaat de warmte niet verloren. Geen koude voeten dus!

Daarnaast is het natuurlijk ook een hele fijne bijkomstigheid dat je jouw huis een make-over kunt geven. Want tja het oog wilt ook wat, dat snappen wij maar al te goed. De mogelijkheden in materialen en kleuren zijn tegenwoordig zo uitgebreid, dat je voor iedere stijl en budget prachtige nieuwe kozijnen en deuren kunt realiseren.

Omdat we bij Belisol hopen dat iedere woning in Nederland straks geïsoleerd is, hebben we ook nog een unieke actie die loopt tot eind september.

Bij Belisol nu glas slechts €1,-

Profiteer bij Belisol tot en met 30 september van de glasactiedagen. Je betaalt voor het glas in kozijnen en deuren slechts €1,-. Dit scheelt je al snel honderden euro’s. Eindelijk een goed moment om jouw huis helemaal klaar te maken voor de toekomst.
Wacht niet en maak direct een afspraak op www.belisol.nl/glasactie.