Het kozijn van de toekomst

Het kozijn van de toekomst: Uniek design dankzij de verborgen vleugel

Minimalistisch kozijn

Dankzij een unieke en strakke vormgeving creëerde Aliplast een uiterst minimalistisch kozijn met behulp van de verborgen vleugel. Het unieke aan dit kozijnsysteem is dat de opengaande vleugel verborgen zit achter het vaste kader, zodat er visueel geen onderscheid langs de buitenzijde is tussen opengaande en vaste kozijnen.
Het concept van de verdoken vleugel past mooi in de trend naar een zo slank en minimalistisch mogelijke vormgeving van de aluminium kozijnen

Bovendien is dit systeem superisolerend en zeer geschikt voor lage energiewoningen.
De verborgen vleugel die beschikbaar is in de Star 75 en EcoFutural serie vindt zijn toepassing in vaste kozijnen, draaikozijnen (enkel of dubbel opendraaiend met mogelijkheid tot kipstand) en valkozijnen.

Alle partners van Aliplast stemmen in met het kwaliteitscharter dat precieze bepalingen meegeeft omtrent de normen van fabricatie en plaatsing. De Aliplast-partners krijgen permanente technische opleiding in ons Centre of Excellence dat is uitgerust met de laatste spitstechnologie. Op die manier kan de fabrikant-installateur je een perfecte uitvoering garanderen.

Bovendien biedt Aliplast een kleurgarantie van 25 jaar aan die ervoor zorgt dat de kleurstabiliteit en UV-resistentie van je kleuren beter zijn en de kleuren ook een langere weerbestendigheid hebben. Informatie en voorwaarden over deze kleurgarantie vind je terug op de website van Aliplast. 

Wens je meer informatie over de kozijnen van Aliplast? Aarzel dan zeker niet de website van Aliplast te bezoeken of een contacteer een Aliplast verdeler bij jou in de buurt.