string(1) "p"

Gelaagd glas

Eenvoudig gelaagd glas bestellen voor een voordelige prijs doe je bij Inkoopglas. Uitstekende service en de laagste prijs garantie. Bestel hier uw glas!

Gelaagd glas bestellen

Gelaagd glas is een glassoort die bestaat uit verschillende lagen glas. Tijdens de productie bevestigt men twee of meerdere bladen enkel glas op elkaar met behulp van een laag PVB folie (Poly Vinyl Butyral). Door deze bevestiging van de folie tussen de glasplaten noemt men gelaagd glas ook wel sandwich glas. De transparante folielagen zorgen er voor dat bij breuk het glas aan deze folie blijft plakken. Dit voorkomt kans op letsel.

Mat en helder gelaagd glas
Gelaagd glas kan zo dik en zo sterk gemaakt worden als u wenst, door te variëren in hoeveelheid lagen glas en lagen folie. Hoe meer lagen men opbouwt hoe sterker het glas. Zelfs glas waar men op kan lopen is mogelijk (beloopbaar glas). De folie die men verwerkt bij deze vorm van glas produceren is onzichtbaar, werkt inbraak vertragend en is geluidsisolerend. Gelaagd glas is verkrijgbaar in de uitvoeringen mat en helder.

Toepassingen gelaagd glas
Gelaagd glas gebruikt men veelal als extra bescherming in vensters, balkons, overkappingen en bij glazen daken. Ook past men het toe bij bescherming tegen inbraak en vandalisme. het is zelfs wettelijk verplicht in situaties waar kans is op letsel bij breuk in glas. Wilt u een ruit versterken? Dan is gelaagd glas een goede oplossing. Bij inslag met een hard voorwerp barst het glas alleen, het breekt niet!

Heeft u belangstelling om gelaagd glas te bestellen? Heeft u nog vragen over de samenstelling en dikte van gelaagd glas? Wilt u weten waar u deze vorm van glas het beste kunt gebruiken? Bij Inkoopglas.nl hebben we verstand van glas en helpen wij u graag. Neemt u contact op via ons gratis telefoonnummer 0800 222 3 222, via het contactformulier of mail ons uw vraag over gelaagd glas. Wij zorgen voor een advies op maat!